Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברצוני להחליף שמן מנוע ,בספר רכב רשום שצריך לשים שמן בצמיגות 20W50 SG ,איזה חברה מומלצת?

ואותה שאלה לגבי החלפת שמן בתיבת הילוכים אוטומטית ,הבנתי שאמורים לשים דקסרון וככה רשום שספר רכב ?איזה חברות מייצרות ואתו ומה מומלץ ?

תודה !

פורסם

מקפיץ ...

ראיתי שמנים של MOBIL וAGIP

MOBIL S(10W40) 4 ליטר 130 שח -שווה לנסות ?

ו היה כל מיני של AGIP גם סביב ה 100-120

פורסם

עדיף להשאר צמוד להוראות היצרן - ספר הרכב .

הדלקול 20W-50 הוא שמן מנוע טוב .

נוזל ממסרה אוטומטית , שמן - יש לדלקול ,דקסרון 3 איכותי וכנ"ל לשאר החברות הגדולות .

ההחלפה חלקית בלבד , לרוקן מפקק אגן הממסרה , למדוד את הכמות שיצאה , ולמלא נוזל חדש .

ולמדוד עם מדיד הממסרה , את גובה הנוזל .

אם אין לך ניסיון - עדיף לגשת למוסך לטיפול , לעמוד ליד המכונאי , וללמוד לפעם הבאה ..

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ה 10W-40 לפי קטלוג חברת השמנים ARAL , גם מתאים למנוע הנ"ל .

הבעיה - המנוע שלך קצת ותיק , ואולי מעבר לצמיגות דלילה יגרום לאכילת שמן ומחסור בשמן לאורך זמן .

השמן של דלקול נחשב כטוב - משתמשים בשמן הנ"ל לטיפולים ברכבי מאזדה פורד ועוד , במוסכים מורשי יבואן .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הבנתי ,כרגע הרכב לא אוכל שמן,יש קצת הזעות שמן מסביב למכסה שסתומים,מחר אני יקנה אטם גם ועל הדרך יחליף

זה שאתה אומר שהשמן טוב ,איך הוא בהשוואה(ה דלקול 10W40) לשאר החברות נגיד LM 10-40 הגלון הכחול ?או נגד הMOBIL S 10W40 ,אני לא מאמין שעשו השוואה אי פעם ביניהם .

אני יודע שדלקול היא שותפה של החברה העולמית שמייצרת את MOBIL ,ESSO ,ויש עוד אחת שלא זכור לי כרגע .

פורסם

בסופו של דבר נקנה שמן מנוע של AGIP 10W40 חצי סינטטי ,ב 100 שח 4 ליטר באוטודיפו בחיפה .

אני יחליף ויעדכן איך השמן לדעתי ,על הדרך נחליף אטם שסתומים עכשיו.

• תוכן חדש...