Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם למישהו יש ניסיון או חוות דעת כלשהי על מגברי Hertz?

אני מחפש מגבר 4 ערוצים עם כניסות Hi Power (רמקולים) במחיר שפוי (עד 1500 ש"ח).

חשוב לי שיהיה איכותי (מחברה טובה). העוצמה קצת פחות חשובה מכיוון שאני עובד היום עם JBL P80.4 ישן (40*4) על סט של Polk Audio SR5250 עם סאב של Hertz והם עובדים לא רע.

אני יכול להביא מארה"ב DLS CA41 ב -1000 ש"ח.

הציעו לי את ה- Audison SR4 החדש ב- 1500 בארץ (אבל הוא פשוט מפלצת מבחינת הגודל כך שלא ניתן להתקינו מתחת למושב).

את ה- Hertz HE4 מציעים לי ב- 1200 לערך.

מה לדעתכם עדיף?

תודה מראש

רונן

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נמחקה המלצה.

עקב היותך עוסק בתחום וקשור בצורה עסקית כזאת או אחרת לחברה המדוברת המלצתך נמחקה.

אין אישור לבעלי אינטרס ועוסקים בתחום להמליץ על ציוד שקשור אליהם ביושרין או בעקיפין.

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

פורסם

הסט של הוא מעולה ולדעתי העוצמה כן חשובה כי הסט שלך דורש כח וזה שאתה שומע טוב עכשיו במגבר חלש (לדעתך טוב) לא אומר שאתה מנצל את הסט שלך כמו שמגיע לו :-D.

הייתי במקומך מחפש מגבר יותר חזק ממה שהצעת לפחות שיתן 100 וואט לערוץ ולדעתי תשמע שיפור משמעותי.

לגביי המלצות במחירים האלו יש ביד שניה כמה טובים וחדשים יש את הסנדאון 4.100 ודומיו...

פורסם

שלום

תודה.

1. האם לשני המגברים האחרים שהצעתם יש כניסות Hi Power? הדבר הכרחי!

2. מה מחירם כחדשים? אני מוגבל לתקציב של 1500 ועדיפות למגבר חדש

תודה

פורסם

לסלסטרה ולסאנדאון אין כניסות היילבל

מצטרף להמלצה על ה -EP4X אם כי הוא יקר מהתקציב שלך

מבין האופציות שהצעתה הייתי הולך על ה-DLS CA41 ב-1000 שח זה יופי של דיל.

פורסם

בוקר טוב

זקוק להמלצות (ועדיף ע"ס ניסיון) -

DLS CA41 (להביא מחו"ל בסביבות 1000 ש"ח מאתר Sonixelectronics) - בארץ מחירו שערורייתי

או

Hertz HE4 (קניה בארץ בסביבות 1200) - על פניו נראה בעל מפרט נחמד אבל האם באמת איכותי?

שניהם בעלי נתונים דומים.

אפשרות אחרת היא להביא שני מגברי JL Audio 2 ערוצים מסדרת ה- JX (החדשה שהחליפה את ה- J2). חזקים ללא שיעור אבל נראים קצת פחות איכותיים (עיוות גבוה בהרבה). שניהם בסביבות 350 דולר בארה"ב.

אפשרות נוספת (קצת יקרה יותר) - מגבר שני ערוצים DLS CA32 (חזק מאד ולדעתי קצת מיותר לא? - 255$ ב- Sonicelectronix) ואז מגבר שני ערוצים או מונו יחסית זולים להגברת סאב (למשל JL JX360.2 או מגבר כלשהו בארץ).

המלצות אחרות?

תודה מראש

פורסם
בוקר טוב

זקוק להמלצות (ועדיף ע"ס ניסיון) -

DLS CA41 (להביא מחו"ל בסביבות 1000 ש"ח מאתר Sonixelectronics) - בארץ מחירו שערורייתי

תודה מראש

אתה כניראה לא מודע לעלויות של מיסוי.

375$ ועוד משלוח של 92$=467$

467$ כפול מיסוי של 33% על עלות המוצר פלוס המשלוח

יוצא 621$ ,כפול 3.6 שח לדולר = 2235 שח

גם אם מישהוא יוכל להביא לך את המגבר בעצמו מארהב

עם הפחתת דמי המישלוח והמיסוי תגיע ל 1800 שח

לא ממש משתלם.

http://www.sonicelectronix.com/item_26586_DLS-CA-41.html

פורסם

היי

מודע. אני פשוט קונה בארה"ב ומביא בטרול.

הבאתי בעבר כבר מספר מגברים וציוד אחר ולא היתה שום בעיה.

ועדיין, בהתחשב באפשרויות השונות שציינתי (כולל האפשרות של קניית Hetz בארץ) - מה ממליצים?

האם יש מגברים איכותיים אחרים בארץ בעלי כניסה של Hi Level במחיר שפוי?

תודה

רונן

פורסם

1+

או בכלל לשנות את המקור (HU) שלדעתי זה הדבר שמשפיע על איכות הסאונד הכי הרבה.

כי בסך הכל יש לך קומפוננט מצויין וחבל לא לנצל אותו כמו שצריך.

פורסם
האם יש לו כניסות Hi Level?

אני חושב שלא.

http://mobile.jlaudio.com/products_connections_detail.php?cat_id=5

RCA to Speaker Wire Plugs allow high level speaker outputs to be connected via RCA plugs. Ideal for

use with amplifiers that have high level input capability but no speaker wire input connections (such as the JL Audio "slash" series amplifiers).The molded RCA plugs are short to allow for easy installation in tight areas. Speaker wire inputs are color-coded.

85___connection

• תוכן חדש...