Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכירו את האלופה הפלסטינית במרוצי המכוניות

הרשות הפלסטינית יותר מתקדמת מישראל לפחות בדבר אחד. ישראל היא אחת המדינות היחידות בעולם שספורט מוטורי הוא לא חוקי בה, בעוד שבג'נין וברמאללה יש מרוצי מכוניות. זה אמנם די רחוק מפורמולה 1, אבל יש מרוצים, ויש אפילו אלופה אישה. מה זה אומר על הרשות הפלסטינית ומה על ישראל?

http://www.mako.co.il/news-channel2/Weekend-Newscast/Article-ea5ab1351034d21004.htm

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם

''הנהגת כל כך מיקצועית'' שהיא לא מבדילה בין הנאה אחורית לקידמית.מה היא עושה שם חרקות? זה אני עושה גם אם ה*עונדה שלי ואין לי עוד ''גלגלי מרוץ'':lol::lol:

פורסם

תראו על מה אתם נתפסים , על נהגת ש"לא כל כך " מקצועית

ותחרויות שנראות קצת כמו "חארקות "

לא משנה לכם העובדה שהם , אצלהם בשטחים (ועוד על השטח שבעבר היה שייך לצה"ל )

עוסקים בספורט מוטורי כזה או אחר בזמן שאצלנו הספורט המוטורי הוא נורא נורא מקצועי ומהוקצע

יש מיליון רכבים יעודיים שבוניים לתפארת ובתכ'לס אנחנו לא יכולים לעשות כלום ?

פורסם

שלום לכולם ושתהיה שנה טובה

SRACK לא צריך לעשות שלום איתם הם יהיו שמחים במידה ונגיע לתחריות שלהם, לדעתי אפשר אפילו לארגן את זה דרך מרכז לשלום של שמעון פרס ובלי צחוק. ובקשר לתגובות פה חברה תתעוררו להם יש ספורט מוטורי ( עם חגורות או בלי זה ממש לא משנה) החשוב זה שיש להם ולנו מה ?? נאדההההה

המשיכה לנהוג בזהירות המטיףף

פורסם
שלום לכולם ושתהיה שנה טובה

SRACK לא צריך לעשות שלום איתם הם יהיו שמחים במידה ונגיע לתחריות שלהם, לדעתי אפשר אפילו לארגן את זה דרך מרכז לשלום של שמעון פרס ובלי צחוק. ובקשר לתגובות פה חברה תתעוררו להם יש ספורט מוטורי ( עם חגורות או בלי זה ממש לא משנה) החשוב זה שיש להם ולנו מה ?? נאדההההה

המשיכה לנהוג בזהירות המטיףף

צודק!

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

תחרויות כאלה מתקיימות כל הזמן בשטחים, אפילו יש חבר'ה מכפרי הגליל כמו כפר כנא ועין מאהל שמשתתפים לפעמים לפעמים בתחרויות כאלה.

למי שהעיר לגבי קיטים של במוו וכל מיני הערות אחרות, לאחרונה יצא לי לבדוק מחיר של קיט M3 של לבמוו E36 בשכם, ופלא פלא, המחיר שם 7 אלפים שקל לקיט חדש לא כולל צבע והרכבה!פה בארץ נתנו לי מחיר של 7.5 מחיר כולל הרכבה וצבע.

נקודה למחשבה.

שונא גזענים !.

פורסם

כולה ג'ימקנה במגרש חנייה, והתגובות שלכם נראות כאילו פתחו בג'נין סילברסטון II.

אתם ראיתם בסרטון משהו ששווה לקנא בו? כי אני לא.

מה, בארץ לא עשו ג'ימקנות\ימי מסלול של מועדון ואג\אלפא\STI וכו'? עשו. לא עושים טיולים לכבישים כיפיים? עושים.

בארץ אין מכוניות ספורטיביות? יש. לשפר את הרכב שלכם אתם לא יכולים? יכולים (אולי תקבלו הורדה,אבל יכולים :lol: )

אז מה ראיתם בסרטון שגרם לכם להגיב ככה?

אז נכון, בארץ יש בעיה "קטנה" בכל מה שקשור לספורט מוטורי מקצועי ועממי. אבל מכאן ועד לקנא בהם יש עוד דרך ארוכה.

V5

פורסם
כולה ג'ימקנה במגרש חנייה, והתגובות שלכם נראות כאילו פתחו בג'נין סילברסטון II.

אתם ראיתם בסרטון משהו ששווה לקנא בו? כי אני לא.

מה, בארץ לא עשו ג'ימקנות\ימי מסלול של מועדון ואג\אלפא\STI וכו'? עשו. לא עושים טיולים לכבישים כיפיים? עושים.

בארץ אין מכוניות ספורטיביות? יש. לשפר את הרכב שלכם אתם לא יכולים? יכולים (אולי תקבלו הורדה,אבל יכולים :lol: )

אז מה ראיתם בסרטון שגרם לכם להגיב ככה?

אז נכון, בארץ יש בעיה "קטנה" בכל מה שקשור לספורט מוטורי מקצועי ועממי. אבל מכאן ועד לקנא בהם יש עוד דרך ארוכה.

ימי מסלול היו פעם ... היום כבר אין , ואין איפה

טיולים יש ותמיד יהיו , והם אפילו כיפיים לאללה - אבל בתכ'לס הם לא ספורט מוטורי

ג'ימיקנות ? עד שהמשטרה באה סבבה ?

עצם העובדה שהם עושים את זה בצורה חוקית ובלי להתחבא ובלי לפחד גורמת לי קנאה

פורסם

יש פה שני דברים. אחד הוא הרמה של התחרויות, והיא כמובן נמוכה. לא רק מבחינת איכות הנהיגה אלא גם ה"מסלולים" (והרי מדובר כולה בג'ימקאנות), כלי הרכב ורמת הבטיחות. זה גם לא שהיא מנצחת את כל הבנים - רק אלופת הבנות, מבין 10 מתחרות. וחוצמזה רואים שהיא די משתוללת והורסת את הרכב (מסכן אבא שלה...), אבל עם כל אלו יש את העניין השני - והוא עצם העובדה שהיא מתחרה בלי לפחד. גם בתור בחורה, וגם בכלל. כיום, אצלנו, זה בטח לא דבר שהולך בקלות. וזיכרו שרק לפני שנתיים-שלוש היו פה תחרויות ג'ימקאנה על בסיס חודשי כמעט, בלי שום פחד או הגבלה. מה השתנה? נו, אתם יודעים כבר את התשובה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...