Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב אצלי (גולף GTI2003 1.8T AUM) יש אינלט סיליקון ואליו מחובר פילטר זרימה חופשית בצורת קונוס אשר הורכב ע"י הבעלים הקודמים.

חשבתי להחזיר את בית הפילטר המקורי ולהרכיב בו פילטר זרימה חופשית אינבוקס יעודי.

את בית הפילטר אני צריך לרכוש כי הבעלים הקודמים לא שמר אותו, אבל תעלות היניקה שיורדות לטמבון קיימות עדיין ברכב.

האים יש הבדל במבנה בית הפילטר במהלך השנים של הדור הרביעי? או שכל בית יתאים לי?

מה הכדאיות של השינוי? אם בכלל...

המשך יום נעים.

פורסם

מבחינת ביצועים,יש חילוקי דעות בנושא חלק אומרים שככה תקבל פחות אוויר וכך ייקטנו הביצועים.

חלק יגידו שעדיף אוויר איכותי וקר שמגיע מאינבוקס מאשר אוויר חם של פילטר קונוס פתוח.

השינוי הכי גדול שתקבל הוא תא מנוע עם מראה מקורי,שיחסוך לך כאבי ראש עם בוחני תנועה.

לגבי קופסאת הפילטר עד כמה שזכור לי היא אמורה להיות זהה בכל ה-gti דור רביעי.

פורסם

אורון תודה.

עניין הויזואליות של תא המנוע הוא אחד מהשיקולים לשינוי.

מישהו יודע על עניין טיב האוויר הניכנס למנוע בשני המצבים הנ"ל?

פורסם

לא מזמן החזרתי את הפילטר אינבוקס במקום הפתוח,ישנה הרגשה של איבוד כוח,וכניסה יותר עדינה של הטורבו.

אני יבדוק בקרוב כמה הבדל זה על הכביש:-)

• תוכן חדש...