Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני יודע שאין תשובה חד משמעית לגבי נושא זה, אך אני מלתבט לגביו.

ברכבי הכההתי את 4 החלונות (2 קידמיים+ 2 אחוריים) כאשר מקדימה הכהייה היא הכי עדינה (מהחומר שהבחור עובד איתו)

והאחוריים 80%. השאלה היא כזאת, האם הכהייה של השמשה האחורית ב80% תגרום להורדה מהכביש?

מבחינת משטרה אני מדבר. או שללכת על הכהייה הכי עדינה כמו מקדימה+וילון ואקום

נ.ב - כל העבודה נעשתה אצל סאן-סט, כמובן עלוויות בהתאם לרמת העבודה. וכמו שכבר רשמו כאן בעבר, זהה לאיכות לייזר.

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

פורסמה לפני כמה חודשים הוראה פנימית לשוטרי תנועה שאומרת לא להוריד מהכביש רכבים עם "ציפוי" על השמשה האחורית (הכהייה או פרסומות).

מה שקרה זה שבעצם עכשיו משקל השמשה האחורית כמשקל חלונות אחוריים, מצידם תצפה אותה באיזולירבנד חבלה. כל עוד יש לך שתי מראות צד כלומר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אולי המשטרה אינה מורידה, ואינה מחלקת דו"חות, על הכהיית שמשה אחורית, אך ניידות הבטיחות של משרד התחבורה אינן כפופות להוראה זו והן מורידות על ימין ועל שמאל. כמו-כן בטסט ידרשו ממך להוריד זאת(כמו את הציפוי הקדמי).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תודה על התגובות.

הייתי הולך אולי על ה"פרסומת" בצבע שחור, הבעייה שהיא שזאת מדבקה חיצונית ודוהה מהר מאוד.

ואני גם לא יודע אם זה עובר טסט?

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

עמית, אם ישנה הכהייה על החלנות הקדמיים שאינה תקינה.

ואני מגיע לטסט ואני מוריד את החלנות עד הסוף.

האם הבוחן יבקש ממני להרים את החלונות על מנת לבדוק אותם?

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

זה כמו שתשאל אם אני מגיע עם מספר קצת דהוי, או ללא פח, או צופר לא תקין וכד'.

יש מקרים שיבקשו ממך, ויש מקרים שלא. הכל תלוי בבוחן, במכון, בלחץ שיש באותו

רגע וכד'.

אל תבנה על זה שהבוחן לא יבקש, ובד"כ שהם רואים שמשות דלתות אחוריות כהות,

הם מניחים שגם הקדמיות כאלה, ומבקשים להעלות חלון.

פורסם
אולי המשטרה אינה מורידה, ואינה מחלקת דו"חות, על הכהיית שמשה אחורית, אך ניידות הבטיחות של משרד התחבורה אינן כפופות להוראה זו והן מורידות על ימין ועל שמאל. כמו-כן בטסט ידרשו ממך להוריד זאת(כמו את הציפוי הקדמי).

אז בעצם שאמרו ששינו את החוק זה לא נכון? בעצם רק שינו את ההוראות לשוטרים?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...