Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכבל (מקורי, מיועד ל- IPAD אבל עובד גם עם IPHONE4) הגיע, מהר מאוד יש לציין, מ- ebay, כמובן בחצי מחיר מאשר בארץ.

החדשות הטובות הן שהוא מציג סרטים, יוטיוב, ואת התמונות בצורת slideshow.

החדשות הרעות הן, שזה לא מה שאני צריך. אני צריך להציג מצגות, ועדיין אין תוכנה (ב- APP STORE) שמאפשרת גישה של מצגות ליציאת VGA.

לכן, יש לי שתי (בעצם שלוש) שאלות:

א+ב: האם אפשר לשלוט בקצב העברת התמונות ב- SLIDESHOW, כך שלא יעברו לבד על כמה שניות, אלא שאני אעביר אותן? והאם אפשר לקבוע CAMERA ROLL נפרד מזה שמופיע באייפון כ- defualt, שבו אדחוף את קבצי התמונה שאני רוצה להציג (מצגת מומרת לתמונות)?

ג. הבנתי שאולי יש תוכנות שכן מאפשרות גישה של מצגות ליציאת VGA, אבל הן דורשות "פריצה" של המכשיר. במה זה בעצם כרוך ומהן תופעות הלוואי?

תודה למומחים :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כל אלבום תמונות שתסנכרן למכשיר יופיע בנפרד מהCamera Roll.

אתה יכול לדפדף בין התמונות באופן ידני דרך המכשיר וזה יוצג במקרן לא?

!AWDSOME

פורסם
הכבל (מקורי, מיועד ל- IPAD אבל עובד גם עם IPHONE4) הגיע, מהר מאוד יש לציין, מ- ebay, כמובן בחצי מחיר מאשר בארץ.

החדשות הטובות הן שהוא מציג סרטים, יוטיוב, ואת התמונות בצורת slideshow.

החדשות הרעות הן, שזה לא מה שאני צריך. אני צריך להציג מצגות, ועדיין אין תוכנה (ב- APP STORE) שמאפשרת גישה של מצגות ליציאת VGA.

לכן, יש לי שתי (בעצם שלוש) שאלות:

א+ב: האם אפשר לשלוט בקצב העברת התמונות ב- SLIDESHOW, כך שלא יעברו לבד על כמה שניות, אלא שאני אעביר אותן? והאם אפשר לקבוע CAMERA ROLL נפרד מזה שמופיע באייפון כ- defualt, שבו אדחוף את קבצי התמונה שאני רוצה להציג (מצגת מומרת לתמונות)?

ג. הבנתי שאולי יש תוכנות שכן מאפשרות גישה של מצגות ליציאת VGA, אבל הן דורשות "פריצה" של המכשיר. במה זה בעצם כרוך ומהן תופעות הלוואי?

תודה למומחים :-)

אתה יכול לקבוע את משך הזמן שתמונה תופיעה על המסך דרך הגדרות--תמונות.

כאשר לוחצים על הסימן חץ ימינה או שמאלה התמונות עוברת לפי הקצב שלך (או שלא הבנתי אותך).

איזה כייף לי :)

פורסם

המקסימום שאפשר לקבוע הוא 20 שניות.

אני רוצה שהתמונה לא תתחלף עד שאני לוחץ על החץ ימינה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...