Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה בטרקטורון לבעלי דרגה B.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אפשר לבעלי רישיון דרגה B לנהוג על טרקטורון?

ואיך החוק תופס אם כרגע יש לי תקופת מלווה ברכב,האם אני יכול לנהוג על הטרקטורון בתקופת המלווה לבד?

רגע,אז בעצם גם אם אני יכול לנהוג על טקטורון,אני יכול לנהוג על תום קאר? ואם כן,האם זה גם מצריך אותי במלווה או לא?

פורסם

1) כן.

2) כן. לאופנוע, טרקטור וטרקטורון לא נדרש מלווה.

3) אתה יכול לנהוג ולא נדרש לך מלווה.

נסיעה בטוחה!

יונתן :wink:

עדיף לאבד רגע בחיים, מאשר לאבד חיים ברגע

פורסם
האם אפשר לבעלי רישיון דרגה B לנהוג על טרקטורון?

ואיך החוק תופס אם כרגע יש לי תקופת מלווה ברכב,האם אני יכול לנהוג על הטרקטורון בתקופת המלווה לבד?

רגע,אז בעצם גם אם אני יכול לנהוג על טקטורון,אני יכול לנהוג על תום קאר? ואם כן,האם זה גם מצריך אותי במלווה או לא?

מותר לך לסוע על טרקטורון גם בתקופת המלווה.

לגבי תום קאר, אינני יודע

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
1) כן.

2) כן. לאופנוע, טרקטור וטרקטורון לא נדרש מלווה.

3) אתה יכול לנהוג ולא נדרש לך מלווה.

נסיעה בטוחה!

תודה על התשובה,לגבי התום קאר זה בדוק העניין נכון? ז"א אם אני נוסע כרגע על תום קאר עם רישיון הדף(נדרש מלווה עד 31/1/2011) ועוצר אותי שוטר ואני מציג לו את המסכמים של הרישיון הוא לא יכול לעשות לי כלום נכון?

פורסם
תודה על התשובה,לגבי התום קאר זה בדוק העניין נכון? ז"א אם אני נוסע כרגע על תום קאר עם רישיון הדף(נדרש מלווה עד 31/1/2011) ועוצר אותי שוטר ואני מציג לו את המסכמים של הרישיון הוא לא יכול לעשות לי כלום נכון?

כן. כל עוד תום קאר נחשב כטרקטורון(וניתן לנסוע עליו במידה ויש לך רישיון רק לטרקטורן) - אז מותר :)

פורסם
שאלה: אז כל אחד שיש לו רשיון ב יכול לנהוג בכל טרקטורון ללא תלות בכוח?

מה-01/01/2007 אין כבר דבר כזה שנקרא רישיון "ב", יש B. וכן, כל עוד הרכב מוגדר כטרקטור או כטרקטורון אין חובת ליווי ללא תלות בכוח.

• תוכן חדש...