Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו B 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי לדעת שני דברים,

דבר ראשון כמה עולה בערך מראת צד לרכב, אני לא מדבר על הזכוכית מישהו כנראה נכנס במראה שלי ושבר אותה והיא נשארה תלויה רק על הכבל החשמלי ואני צריך להחליף אותה ולהרכיב, כמה זה עולה בערך?

כמו כן יש לי בעיה מאוד מוזרה ברכב, אני לפעמים לא מצליח להניע את הרכב, יש סטרטר ומצבר אבל אין הצתה, משהו מכיר דבר כזה????

תודה מראש ושבוע טוב.

פורסם

לגבי המראה חפש בפירוקיות תהיה בטוח שזה יהיה זול יותר מאשר לרכוש בחברה, אם מצאתי פס קישוט שהיה סופר קשה אז הכל אפשרי.

סימנים מקדימים למותו של הסטארטר כ500 למשופץ

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...