Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני רוצה לקנות רכב די זול עד-10000

דרישות:

העמסת ציוד - לא יותר מידי אבל הרכבים הקטנים מאוד לא יספיקו.

חסכון מקסימלי בדלק.

אמינות גבוהה - מעט תיקונים.

ביטוח צד ג' יחסית זול.

חשבתי על בקאדי של פולקסווגן, רנו אקספרס, הקנגו או הטנדר סובארו.

אני אשמח לחוות דעת, מה יותר מתאים לדרישות שלי.

אני אשמח גם לדעת מה ההבדל בחיסכון דלק לעומת הקטנות (205, ג'סטי, פיאסטה).

תודה מראש,

פורסם

איזה ציוד אתה מתכוון להעמיס? וולבו 940/740 סטיישין בעלת תא מטען ענק. אפשרויות נוספות לגאסי סטיישין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בסביבות התקציב אפשר לקנות היילוקס או L200 תחילת שנות ה90.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קאדי נדירה, אקספרס כימעט ולא שרדו עד היום. סוגיהן טנדר יכולה להיות אופצייה טובה.

קנגו יחסית חדשה וזולה. מעניין איך האמינות שלה.

פורסם

יש לי ניסיון עם אקספרס ועם קנגו.

האקספרס הייתה יותר אמינה ויותר זולה לאחזקה בהפרש משמעותי.

מדובר באקספרס עם מנוע בנזין.

אבל זה היה לפני כ 10 שנים, היום קשה למצא אקפרס טובה.

עם אקספרס לא הצלחתי בשום מצב להגיע לצריכת דלק טובה יותר מ 1 ל 10. קנגו דיזל צורכת כ 1 ל 14.

בשביל סולם של 4 מטר צריך גגון, שאפשר להתקין לכל רכב, גם לג'אסטי ולמכוניות דומות.

פורסם

מה עם הקאדי? פשוט יש לי הצעה די טובה לרכב הזה ואני רוצה לדעת האם היא טובה? וחסכונית?

פורסם

בהמשך להודעה הקודמת : אקספרס יש בשפע ביד 2 ומעניין אם היא עדיין שווה למרות שהיא כבר 15 שנה על הכביש????

בקשר לציוד, סולם אפשר לשים על גגון, ואת שאר הציוד בספסל האחורי אבל אני רוצה אוטו קצת יותר מרווח, שפחות יגביל אותי בסחיבת הציוד.

לא פוסל את הקטנות אם אני אראה שההבדל בחסכון הוא משמעותי ממש.

פורסם

מכונית מתאימה חסכונית עם 90 כס זולה ואמינה מאוד זו דייהו סופר רייסר.

תא מטען גדול מוולבו , שלדה של אופל , גיר טוב מאוד מזגן מאוד חזק .

כל סוגי הסולמות יתאימו לגג.

שווה 2000 ל3000 במחירון ,לא יותר ,מודל 97 .

• תוכן חדש...