Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש לקנות רכב , עד 15K ש"ח

אני לא נוסע הרבה, אני סטודנט וללימודים אני נוסע בתחבורה ציבורית

אני מאוד אוהב לנהוג, ואני רוצה רכב שיהיה מהנה לנהיגה,

בגלל שאני לא נוסע הרבה, לא משנה לי הצריכת דלק של הרכב

ממה שקראתי בפורום, הבנתי שאלפא 146 היא אופציה טובה

חשבתי גם על בראבו HGT, אבל עד שאני אמצא אחת, אני כבר יכול לסיים את הלימודים :lol:

אופציה אחרת היא מגאן קופה 2.0, 96

אשמח לרשמים שלכם על 2 המכוניות האלה, ומכוניות אחרות שיכולות להיות אופציה טובה,

תודה רבה!

פורסם

אינני יודע אם רנו מגאן 2.0 ליטר תיכנס בתקציבך,לפחות לא אחת במצב טוב שתצטרך כיס עמוק יותר על מנת ליישר קו.

כבעל סיטרואן וולקן אני ממליץ בחום על הוולקן,מאוד מהנה לנהיגה,פרקטית ותוכל למצוא אחלה אקזמפלרים בתקציבך שיהיו במצב טוב ומעלה.

לא יפה כמו שאר האלטרנטיבות אבל יש לה הרבה קסם אחר

פורסם

אחרי שבדקתי שוב ביד2, אני רואה דווקא שיש הרבה וולקנים שם, וחלק במצב טוב

אבל אני לא מכיר את הרכב, ואני אשמח לשמוע מאנשים שכן מכירים

או על האלפא 146

או בכלל על מכוניות אחרות שיכולות להתאים

פורסם

אתה מבין את המשמעות הכלכלית שכרוחה בהחזקה של רכבים כאלו במצב מהנה (בניגוד למצב המתפרק בו הן מוחזקות בדרך כלל)? זה לא זול וזה לא פשוט, במיוחד כשאתה סטודנט עני. אם אתה מחפש תחליף לאוטובוסים, אולי כדאי שתשקול רכבים אחרים שיעשו לך חור קצת יותר קטן בכיס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא מחפש תחליף לאוטובוס, אני אמשיך להגיע באוטובוס ללימודים

הרכב יהיה פשוט בשבילי, וקראתי דיי הרבה בפורום על כמה עולה בממוצע, לשנה , לתחזק את המכוניות האלה :lol:

פורסם

הבעיה היא שזה נראה מאוד פשוט והגיוני, קונים רכב לסוף שבוע ו/או נסיעה פעם בשבוע, שאר הזמן נוסעים באוטובוס.

ובאחד מהנסיעות כאלה פתעופ מתקלקל משהו ומשהו הזה עולה 1500K ש"ח אבל כאשר מתחילים להחליף שמים לב שעוד משהו קטן גמור ועולה רק 300ש"ח. ביחד עם עבודה זה עולה כבר 2200ש"ח. אבל בתור סטודנט אתה מרוויח רק 2000ש"ח בחודש.

בקיצור רכב שיעמוד כל השבוע ויצא לנסיעה כיפית בסוף שבוע יכול לעשות חור רציני בכיס.

פורסם

כן, אני יודע את זה

כבר החזקתי רכב בזמן היותי סטודנט,

ההורים שלי מאוד עוזרים לי עם התחזוקה (מעמד של סטודנט + עתודאי :roll: )

וככה זה היה גם עם הרכבים הקודמים שלי ,

ובכל מקרה, כל העניין של התחזוקה כבר נלקח בחשבון

עכשיו רק נותר לבחור איזה מכונית :lol:

פורסם

בתור בעל וולקן כבר 7 שנים, לא נראה לי שיש רכב טוב ומהנה יותר בתקציב כזה.... ממליץ בחום

הוולקן שלי התגלתה כמאוד אמינה, ההוצאה השנתית הממוצעת באיזור 5000 ש"ח כולל דברים שלא היה חייב להוציא עליהם (ג'אנטים, צמיגים יקרים, בלמים של 206, צינורות מסוככים וכו')

תחפש וולקן מ-95 ומעלה (אחרי מתיחת פנים)

יובל.

פורסם
כמה שקראתי הרבה מחמאות לרכב הזה בפורום

אני לא ממש אוהב את המראה החיצוני שלו (על טעם ועל ריח....)

תחפש 3 דלתות, נראה יותר טוב ואפשר להכניס ג'אנט 15 בלי שיפגע בחיפוי גלגל

יובל.

• תוכן חדש...