Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני ניר, ורציתי לקבל המלצה לקניית רדיו דיסק לרכב.

אני נוהג על הונדה סיוויק שנת 2004, המערכת כרגע באוטו היא המערכת המקורית.

כמו כן, אני מתכנן לשדרג גם את מערכת הרמקולים והסאב בעתיד, ואני אשמח לקבל רדיו דיסק שיתאים לשדרוג עתידי.

אני ממש לא מבין בנושא ולכן אשמח לפירוט.

התקציב שלי עומד על 400-600 שקלים, ומחיר עלות התקנה בנפרד. (אני אשמח לדעת מה המחיר המשוער של ההתקנה).

רציתי גם לשאול, ממה יכולים הרמקולים ברכב לקבל צליל כל כך לא נקי שמגבירים את המערכת טיפה גבוה.

לדוג' שומעים את הזמר טוב שאני לא מגביה , אבל אחר כך הוא מתחיל להישמע לא טוב, והסאב לא נותן צליל טוב.

השאלה מהי מקור הבעיה, וכמה צריך לעלות עלות התיקון/חידוש.

תודה מראש!

פורסם

ערב טוב

לגבי ההונדה הפירוק הראשוני הוא מעט מורכב כי צריך לפרק מספר נכבד של חלקים ברכב.

מחיר תלוי במתקין.

ולגבי רמקולים אם זה מקורי סביר להניח שב 8 שנות עבודה לא נשאר מהם הרבה.

פורסם

אני לא זוכר מאיזה שנה בסיויקים חייב מתאם לרדיו דיסק חדש אבל אני הזמנתי מאנגליה כולל משלוח 69 פאונד שזה בארך 400 ש"ח, תעלה תמונה אולי זה יעזור.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

זה אומר שבשביל להתחיל להרכיב תמערכת אני מוציא מינימום 400 שקלים על מתאם ?

איזה דבר מטומטם זה !!!

• תוכן חדש...