Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הברקסים שלי לקראת הסוף (נאמר לי שיש להם עוד 10000) וראיתי שחסר נוזל בלמים במיכל. השאלה היא איזה נוזל אני צריך למלא שם?

(מדובר בכמות קטנה)

והאם יש קשר לזה שאני צריך ללחוץ יותר עמוק על הדוושה כדי לבלום ?

(הדוושה בולמת רק לקראת הסוף של הלחיצה)

סובארו אימ' 99

תודה על התמיכה

פורסם

אכן מפלס הנוזל יורד עקב השחיקה.

אתה מסתכן בטיחותית בכך שאינך מטפל בבלמים כעת, וגם יתכן שתגיע לצורך להחליף גם צלחות ולא רק רפידות !

פורסם
אכן מפלס הנוזל יורד עקב השחיקה.

אתה מסתכן בטיחותית בכך שאינך מטפל בבלמים כעת, וגם יתכן שתגיע לצורך להחליף גם צלחות ולא רק רפידות !

הלכתי למוסך הוא אמר לי שאני בכל מקרה אצטרך להחליף אותן כי חרטו אותן כבר פעם אחת? אין לי מושג מה זה אבל הוא טוען שיש לי עוד 10000 עליהם..

פורסם

מה שלא יוחלט ,ברגע שאתה מחליף אותן תשתדל שהוא לא ישים לך רפידות סיניות.אצלי באימפרזה מותקנות כאלו והן שורקות נורא....:x.עדיף לשלם קצת יותר ולשים מקוריות.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
מה שלא יוחלט ,ברגע שאתה מחליף אותן תשתדל שהוא לא ישים לך רפידות סיניות.אצלי באימפרזה מותקנות כאלו והן שורקות נורא....:x.עדיף לשלם קצת יותר ולשים מקוריות.

אני הולך לשים דיסקיות של רמסה מחיר:134 ל2 יחידות

צלחות של פוסטר מחיר 92 לכל יחידה

זה סבבה? זה לא כולל הרכבה המחירים

פורסם
אני הולך לשים דיסקיות של רמסה מחיר:134 ל2 יחידות

צלחות של פוסטר מחיר 92 לכל יחידה

זה סבבה? זה לא כולל הרכבה המחירים

**האם מחירים אלו נחשבים מחירים טובים והאם אלו מוצרים איכותיים ולא סיניים או כינויי גנאי (בתחום הרכב) אחרים

• תוכן חדש...