Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, למי שיצא לקנות כרטיסי טיסה דרך אתרים כמו אקספדיה, כמה מהר מגיעים הכרטיסים?

 

אם מחר בשעות הערב (5,6 בערב) - יום שישי, אקנה כרטיסים לטיסה שיוצאת מישראל ב5 בבוקר למחרת (זאת אומרת שעות בודדות בין ההזמנה ליציאה לשדה תעופה). האם יש סיכוי שלא אספיק לקבל כרטיסים במייל? או שההזמנה לא תספיק להגיע לחברת התעופה עצמה?

 

אני תמיד מזמין דרך אתרים ישראליים ולכן הייתי רוצה לשמוע ממשהו שיצא לו להזמין מאתרים בינלאומיים.

 

תודה.

פורסם

לטיול שלי לאירופה הזמנתי דרך השטיח המעופף,הם שלחו לי יום למחרת,הדפסתי והגעתי איתם לנתב"ג.

 

אין לי נסיון עם אתרים אחרים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לא יודע איך זה עובד בארץ, אבל בנסיעות שלי במסגרת העבודה קרה לא פעם שנאלצתי להזמין כרטיס בהתראה קצרה, ולאחר מכן להופיע בשדה התעופה עם מספר אישור ודרכון בלבד. לא תמיד הייתה לי גישה למדפסת, וכל עוד היה לי מספר אישור (שמתקבל באופן מיידי עם ההזמנה) מעולם לא התעוררו בעיות. בחלק מהמקרים בכלל לא הגענו לשלב הזה, והיה מספיק להציג את הדרכון, השם שלי כבר היה במחשב של חברת התעופה.

 

בקיצור, לא הייתי חושש מהעניין הזה. בכל אופן, טלפון קצר לשירות הלקוחות של אותו אתר אמור לענות לך על כל השאלות.

×
×
  • תוכן חדש...