Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודיופילים יקרים שלום,

לפני כחודשיים המערכת היקרה שלי החליטה, שלא מתחשק לי שאני אהנה ברכב ממוזיקה, והחליטה לשבות. למרות שהיא עושה סימנים של פעולה, ז"א, מגיע חשמל למערכת והיא עושה רושם של מנגנת מהדיסק, ושיש קליטה ברדיו (האנימציה מקפצת על הפנל), לא שומעים כלום. גם אם מגבירים עד הסוף אין אפילו רחש.

המחשבה הראשונית שהלך המגבר הפנימי של הרדיו, אז החלטתי לקנות רדיו חדש.

לשמחתי הרבה, הגיע הרדיו כפי שהזמנתי תוך יום.

היום, אחרי שהגעתי הביתה, שמח וטוב לב ירדתי להתקין את הרדיו. לצערי, המערכת החדשה מפגינה את אותם התסמינים של הישנה.. עושה רושם של מנגנת, אבל אין בכלל סאונד.

האם יש לכם רעיונות מה יכול להיות גורם הבעיה? איך אוכל לבדוק את זה?

תודה מראש לכולם ושיהיה לכולנו אחלה סופ"ש, בתקווה שאם מוזיקה באוטו..

אור.

פורסם

קודם כל, האם אתה בטוח שהרדיו דיסק מחובר נכון?

יכול להיות שישנה טעות בחיבור. כתוב כאן איך חיברת את המכשיר.

בכל אופן אם החיבורים נכונים הייתי בודק תחילה אם החוטים מחוברים לרמקולים היטב,

אם יש נתק כלשהו בצמת החוטים.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

בדקת אולי כבל RCA שמוביל למגבר ? חוטים של הרמקולים ?.

תנסה לשמוע שירים בצורה הבאה ותגלה איפה בדיוק הבעיה קח מקור שמע תחבר אותו למגבר אפילו פלאפון משו זה לא בעיה עם מפצל 3.5 וכבל RCA פשוט של מחשב ותראה אם שומעים משו אם עדיין לא תבדוק בחיבורים של היציאות שהכל בסדר וגם ברמקולים עצמם אם לא שומעים כניראה שהלך לך משו במגבר

פורסם

תפרת בדיוק איזה מערכת יש לך ומה מחובר למה.

לא צינתה שמגבר נדלק?

תבדוק עם הוא לא נכנס לא פרוטקשן.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

חברים יקרים,

נפתרה הבעיה! (לא של הציפורן חודרנית, כפי שאחד המנהלים שינה את הכותרת)

מסתבר שהיה חוט שלא סגר את המעגל על הרמקול האחורי שמאלי, ואף אחד ששאלתי לא חשב על זה. לכן לא היה סאונד.

קצת משחקים עם החוט, וקיבועו, והכל עובד כמו חדש. חוץ מהרמקולים, הם די ישנים.

תודה לכולם!

אור.

פורסם

אני לא יכול להבין איך קשור חוט שלא היה מחובר לרמקול שמאלי לסאונד של 4 רמקולים???

מה קשר?

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם
יוסי אני גם חושב כך רק הקדמת אותי :)

זה כמו שמגבר נכנס לפרוטקשן בגלל קצר.

חחח קרה לי אתמול, ניתקתי את אחד הרמקולים ודחפתי את החוטים לדלת, עשיתי נסיעה קצרה בשכונה ולא הבנתי למה הוא נכנס לפרוטקשן כל רגע.

עד שנזכרתי שהחוטים זרוקים שם בפנים וכנראה מקצרים.

• תוכן חדש...