Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם אם הוט ישלמו לי 350 ש"ח בחודש אני לא אחזור להיות לקוח שלהם.....

טעמם המר של האיכות והשירות שלהם לא עוברים גם אחרי כמה שנים טובות שאני לא לקוח שלהם.

המשפט במקור כפי שאני זוכר

"טעמו המתוק של המחיר הזול נמוג מהר מטעמו המר של האיכות הירודה"

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יס לקראת סיום של פיילוט עם ממירים שתומכים ב-4K ‚ לא יודע למה זה טוב (בארץ) אבל בחודש הבא אמורים כבר להציע ממירים 4K לקהל הרחב .

:fadein:
פורסם
גם אם הוט ישלמו לי 350 ש"ח בחודש אני לא אחזור להיות לקוח שלהם.....

טעמם המר של האיכות והשירות שלהם לא עוברים גם אחרי כמה שנים טובות שאני לא לקוח שלהם.

למה ליס יש שירות יותר טוב?

כל חברות התקשורת הגדולות בארץ מתמחות מבלבול של הלקוחות שלהן לגבי התעריפים, מהקפצת התעריף החודשי לאחר תקופה מסויימת תוך שהן מקוות שהלקוח לא ישים לב שהוא משלם יותר ומטעויות בחשבון החודשי שתמיד נעשות "בתום לב" אבל תמיד הן גם לרעת הלקוח (מעולם לא נתקלתי בטעות בחשבון שהיא לרעת החברה ולטובת הלקוח).

פורסם

האמת ליס יש שירות מעולה.

איתם כבר מעל עשר שנים (כולל הזמן שהייתי גר בבית של ההורים) ופעם אחת לא הייתה בעיה בחשבונית.

לא היה טעות בחיוב, שעות טכנאי זה שעות טכנאי, נציגים אדיבים בתמיכה ובשירות, זמני המתנה נוחים (בדר"כ ואם היה זמני המתנה ארוכים אז זה לעיתים רחוקות).

ועם זה יש תכנים טובים, VOD מעולה הם בסך הכל חברה טובה מאוד.

*כל מה שרשמתי לעיל הינה חוות דעת אישית בלבד ומנסיון אישי ואני לא עובד ולא קשור ליס בשום צורה

פורסם

מה שאותי מחרפן זה שלמרות שאמור להיות מחיר קבוע איכשהו בכל פעם הוא שונה בחשבון החודשי.

פעם 350.2₪, פעם 350.7₪ ופעם 353₪. אם הם אמרו מחיר קבוע, למה הוא לא באמת נשאר קבוע?

גם יש איזו פרצה בחוק שמאפשרת לחברות להעלות על דעת עצמן את התעריפים גם אם הן פרסמו ואמרו ללקוח תעריף אחר כאשר הוא הצטרף לתוכנית.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני עובר דירה עכשיו. שוקל לעבור להוט. מה הדיל הכי טוב שהשגתם?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אני עובר דירה עכשיו. שוקל לעבור להוט. מה הדיל הכי טוב שהשגתם?

290 שקל ,שני ממירים hd ופיבר ,טלפון קווי ללא הגבלה ,אינטרנט וספק 100 מגה.מחיר לשנה.

Sent from my Le X829 using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
290 שקל ,שני ממירים hd ופיבר ,טלפון קווי ללא הגבלה ,אינטרנט וספק 100 מגה.מחיר לשנה.

Sent from my Le X829 using Tapatalk

כולל ערוצי ספורט 1? מה המחיר לאחר שנה?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

לגבי ספק אינטרנט - לשים לב שהחבילה של הוט היא עם ספק בשם ITC. מניסיוני החיבור אינו יציב, יש שעות ביממה (בעקר לפנות ערב) בהן החיבור הופך איטי עד לא יציב. למרות שמדובר כנראה במותג משנה של הוטנט החיבור של הוטנט, שעולה עוד כמה לירות, הרבה יותר איכותי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קיבלתי הצעה מהוט : שני ממירים פיבר בוקס כולל כל הערוצים וVOD 100MB ספק + תשתית, טלפון ללא הגבלה ב-315 ש"ח

לארבעה חודשים ראשונים

ואז 325 ש"ח להמשך השנה .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

אחרי 20 שנה ביס+בזק, החלטתי לחשוב על תחלופה זולה יותר. קיבלתי הצעה מהוט שכוללת:

טלוויזיה: 4 ממירי HD שמתוכם 2 מקליט. כל הערוצים כולל ספורט 1, לייב וגולד(שאלו הדברים היחידים שאני צופה בהם).

אינטרנט: 200 מגה.

טלפון ביתי: שיחות ללא הגבלה

בעלות של 365 ש"ח לחודש למשך שנה.

שאלה קטנה לגבי האינטרנט. לא כ"כ משנה לי אם זה 200 מגה או 40 מגה. אני רק מחפש יציבות ושלא תהיינה תקלות כי אני עובד מהבית והאינטרנט הוא קריטי בשבילי. האם אפשר לסמוך בקטע הזה על הוט? אגב, האם בהוט האי פי משתנה במידה ומכבים ומדליקים את הראוטר או שמדובר על אי פי קבוע?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

עובד עם הוט שנים רבות, גם עובד מהבית ולכן חשוב לי האמינות.

לאורך שנים רבות היו יציב, לפני כמה שנים הייתה בעיה שלא התגברו במשך כשבוע פלוס עד שנשברתי ועזבתי לבזק, הייתי בבזק במשך כשנה/שנתיים עד שנשברתי בגלל המהירות האיטית 15 גיגה בלבד וחזרתי להוט, מאז טפו-טפו-טפו שוב במשך כמה שנים יציב וטוב.

לא עוקב אחרי ה I.P באדיקות, בכללי קבוע אך לא מובטח, בהתחלה היה חשוב לי I.P קבוע ובפנייה אליהם הם התחייבו לכך, כיום הם גובים כסף על כך, אם הנושא קריטי תדבר איתם.

• תוכן חדש...