Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחובבי נוסטלגיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גדול!

רון מטמון היה אחד מהיותר נפוצים...

הכי נדיר היה איזה אחד שמרים משקולות, אני אפילו לא זוכר איך קוראים לו...

רק לי היה אותו!!!

ואז אני וחברים שלי מילאנו את כל האלבום!

אלה היו זמנים!

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

היה את הקטע של המדבקות עם הכותרת הישרה, להלן:

israel38.jpg

הן היו יותר שוות מהמדבקות עם הכותרת העגולה,להלן:

israel50.jpg

:puzzled:
פורסם

ווווווווואאאאוווווווייי איך נדפקתי :!::!::!: אני קטן מידי בשביל זה :( מה הייה לי? רחוב סומסום :!: שנאתי אותו :!: תמיד ביקשתי מאבא שלי שיקריא לי גיליונות אוטו וכו.... בלי שהבנתי מילה ממה שהוא אומר ורק הסתכלתי על התמונות ועל המפרטים...

והייתה איזה תוכנית בלילה על מכוניות זה הייה בימי שלישי נדמה לי באיזה 12 בלילה ותמיד הייתי רואה את זה ויום אחרי לא הייתי הולך לגן כי הייתי עייף.... אוייי איזה מוזר הייתי

לכל החברים שלי היו סיפרי פינוקיו ושלושת הגמדים בסרט כחול ולי הייה גיליונות אוטו...

אתם שואלים איפה כל הגיליונות? הייה לי יותר מידי גיליונות והורדנו אותם למחסן והוא הוצף!!! המחסן הפך לבריכה!!! אסון טבע כל הגיליונות אוטו שחו להם שם במחסן

נורא... :(

אני שונא את הקיץ!

פורסם

וואי! איזה נוסטלגיה! מזכיר לי הכל עכשיו! מתן את גדול! מאיפה הבאת את זה?!

אני זוכר את הימים בבית ספר שהייתי משחק עם חברים שלי נגד כל מיני אנשים בבית ספר ותמיד היינו יוצאים עם יותר ממה שנכנסנו. :D

היינו יושבים מן ישיבה מזרחית כזאת עם רגל אחת בחוץ ומשחקים 'קלפים' (להגות עם מלעיל - ק-ל-א-פים).

לכל מספר קלפים הייתה לנו מכה. 4 קלפים אצבעות מתוחות, 3 קלפים (מסדרים בצורת פרמידה) - אצבעות רפויות וסגורות. אין מצב שלא היינו הופכים את כל הקלפים במכה אחת!...אחחחח איזה נוסטלגיה.

נ.ב

הקלפים הכי טובים שהיו אי פעם הם צבי הנינג'ה ("אתם עולים לי על העצבים צבים"), והאופנועים האלה, עם הסוזוקי והאפריליה... :D:D

פורסם

וואו.. כמה מדבקות של חבורת הזבל היה לי ... :lol:

ערמות על ערמות..

הפוגים בסוף היסודי גם היה סבבה.. :lol:

מעניין אם בכל הכסף שהוצאתי (הוצאתי עלק, ההורים שלי הוציאו :lol: ) הייתי יכול לקנות עוד מכונית היום :roll:

- איציק -

פורסם

זה היה, אני זוכר שאפילו היה אחד על שמי

אל תצחקו..

שמוליק - מסריחוליק

שלא תעיזו לצחוק :oops:

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אלה היו סתם מגעילים .... פעם היה המוטרפים !!!

עם הקלפים של באדי , שהיינו צריכים לאסוף 3 מכסים של באדי ולקבל קלף זהב

אני רק רוצה לציים שסיימתי את האלבום הראשון והשני , את השלישי לא הוציאו קלפים חדשים וכבר התבגרתי וכו . :)

אני זוכר היינו הולכים למכולת עם מכסים ואחרי איזה שבוע הוא היה מביא ת'קלפים היינו אומרים לו הבאנו לך איזה 20 מכסים והוא היה מביא :))

פורסם
עוד שאלה נוסטלגית: מישהו זוכר את התכנית "על גלגלים" עם

ג'ו קריידן, או משהו כזה? :roll:

על גלגלים היתה עם דניאל פאר.

למר קרידן היתה פינה בתוכנית.

פורסם

היה גם קלפים של איזה מלחמה למי שזוכר עם טנקים וזה לא זוכר מה השם של זה

זה היה נדמה לי במקביל למוטרפים אבל ההצלחה הכי גדולה היה כמובן הפוגים שמישהו ציין שהוא קנה הרבה אבל מי קונה בכלל תמיד קונים חבילה ומתחילים להרוויח כולל פצצים של סונול ומברזל וכל מיניייי יש לי עדיין מזוודה מלאה של פוגים הכל מהכל כולל המיוחדים וכל סוגי הפצצים

tAoS FoReVeR

• תוכן חדש...