Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי אתה מיתבללבל לא גראונד זירו אתה מיתכוון לסאב זירו של EQ

יצא לי לישמוע זוג כאלו של מישהו מאילת ליפני 3 שנים ונתתי לו בראש עם זוג CVX והוא עוד היה עם חשמל יותר מחוזק ומונו יותר חזק :lol:

::FEEL THE {XS} power::

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלככס- תתחדש !

יש לך רכיבים מעולים (וכיוונים גרועים :)), אניע מציע לך להנות ממה שיש לך ולא להתעסק במה טוב יותר ומה טוב פחות, כי בסוף- יש המון עניין של טעם אישי.

לגבי הסאבים- אשמח לשמוע אותם אצלך, לא יצא לי לשמוע כזה, אבל אחיהם הקטן, ה S7 בהחלט נותן בראש.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ערב טוב ושבוע טוב

JUNIOR 66 (ישראל היקר) אתה טועה ומטעה וחבל שכך

אתה שמעת באילת את הסאבים האלו בהונדה שפיץ של מייקל (למיטב ידיעתי החיזוק היחיד שנעשה ברכב היה הוספת טורבו ואגזוזים פתוחים ולא מערכת חשמל)

ברכב של מייקל בטוח שלא היה את המכשיר פיוניר מהדגם של אלכס (אם אני לא טועה היה לו פנסוניק)

מה שיותר חשוב זה שהמונו שלו היה מונו של PRESENCE דגם 1000D

ובאחריות (בתור אותו אחד שמשווק את המגברים האלו) אני אומר לך שהוא מגבר מצויין (מקביל ל1000D של SOLID AUDIO)

אבל אין שום מקום וחצי מקום להשוואה בינו לבין ה A6 של DLS

על כל שכן התיבה שהייתה למייקל ממש לא התיבה הנכונה שהסאבים האלו צריכים כדי להיפתח ולתת את מה שהם יודעים

ולסיום (באמת עם כל הצניעות) אין מקום להשוואה בין ההתקנה שבוצעה ברכב של אלכס לבין ההתקנה ברכב של מייקל שבוצעה (שים לב) במוסך UMI באילת

אכן הרכב של אלכס עדיין לא מחוזק מספיק במערכת החשמל

עד כמה שאני יודע אלטרנטור כבר הוזמן לרכב

אבל ברוח הידידות אני מזמין אותך בכיף להגיע מתי שתרצה, ובמקום שאתה תתן בראש או שאלכס ייתן בראש בוא תתנו בראש בסבבה ומה שייצא נרשום רשמים לחברי הפורום ביחד

שבוע טוב

דרור

פורסם
מצטרף לדעתך, התרד מריח פרסומת, להחליף אלייט אדישן שלושה חלקים בDLS (טוב ככל שיהיה) ולקרוא לזה שדרוג?

בסוף זה עניין של טעם אישי ואין לי בעיה אם משהו חושב שסט אחד נשמע יותר טוב מסט אחר, אבל נראה שמה שקורה פה זה לא תרד תמים לטובת הקורא אלא פרסומת לאהובי שי.

אני ממש לא מבין את התגובה הזו .

"החליף אלייט אדישן שלושה חלקים בDLS (טוב ככל שיהיה) ולקרוא לזה שדרוג?" כאילו מה? מורל לימיטד אדישן טוב יותר מכל סט של DLS בעולם ? אם שמעת את כל הסטים שלהם , אני מצדיע לך ומוריד את התגובה שלי (במידה ובכלל שמעת רק את הסט המדובר לפני שהגבת )

פורסם

שבוע טוב דרור לא זילזלתי חס וחלילה בסאבים האלו

מדיבור עם מייקל בזמנו הוא דיבר על אלטרנטור של 140 ואם אני לא טועה היה לו מונו משהו יותר חזק משציינת כניראה שהתיבה או משהו בהתקנה לא היה נכון זה לא שהם היו חלשים הם היו חזקים אבל אצלי היה יותר :wink: יכול ליהיות שגם המבנה של הרכב או האיטום/בידוד גם תרם לטובתי אני מאמין שבהתקנה כמו שצריך הם יעיפו לאנשים את הסכך

בהיזדמנות אני יקפוץ להשמעה בכיף

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

היי ישראל ג"וניור מה שלומך ?

אני יודע שלא זלזלת ואני לא חשבתי כך לרגע ואני מתנצל אם זה נשמע כך

יכול להיות שמייקל החליף אלטרנטור בזמנו אני אמרתי שלמיטב ידיעתי הוא התעסק בעיקר בשיפור הנתונים של המנוע

אם אתה טוען שהוא שדרג אלטרנטור אני בהחלט מקבל את מה שאתה אומר

לגבי מונו אז הסיפור הוא כזה

מייקל אכן התחיל עם מונו חזק מאוד ומטורף PHD 5000 של EARTHQUAKE אך המונו הזה לא הצליח להתמודד עם עבודה על שני הסאבים תחת עומס של אחד אוהם

לאחר שאני טלפנתי לבעלים של EARTHQUAKE (ששמו אברהם) בארה"ב התשובה שקיבלתי הייתה שבמקרה כזה של התקנת שני סאב זירו אין מנוס אלא מלהתקין שני PHD 5000

מבחינה כספית זה כבר היה מגוחך והסכומים הגיעו לרמות מטורפות

לכן הוחלט לבסוף להחליף ל PRESENCE 1000D

וזה מה שהיה ברכב עד לסופו המר בהתרסקות שהסרט שלה רץ יפה מאוד עם הרבה צפיות ב-יו טיוב בזמנו

טוב, אז גם לא הייתה לי נגישות ל DLS אז A6 לא היה על הפרק

שבוע טוב

דרור

פורסם

אתה יודע לבצע מדידות חוקיות? מיקום מיקרופון, מיקום סאבים? מצב הרכב וכו' ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תגיע למפגש מרכז הבא שנוכל להשוות למערכות חזקות אחרות מהפורום.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כושי ידידי ערב טוב נעלמת לי בזמן האחרון

טוב לשמוע ממך (איפה הימים שהעפנו ניצוצות עם SWAP MEET JUNK בראשון ?) אכן נראה כאילו מתחילה האש

יכול להיות בהחלט מעניין :wink:

לגבי ניצוצות במפגש שיכול להיות מעניין עם נבחרת השומאכרים (שעדיין לא היה לי העונג לשמוע את ה 15 שלהם כנ"ל גם של אליקו) זה בידיים של אלכס ואני מקווה שהוא יענה לאתגר

דרור

פורסם

רכיב נוסף למערכת שלי

מדובר בפרוססור חדש מבית BEHRINGER DCX 2496 למערכות אולפן ומועדונים. הרכיב בעל 3 כניסות ו6 יציאות . ניתן לשלות על כול יציאה .

יש הפשרות חיבור למחשב

המפרט טכני

• 3 analog inputs (one suitable as digital stereo AES/EBU input) and 6 analog outputs for maximum flexibility

• High-end 24-bit/96 kHz A/D and D/A converters for ultimate signal integrity and wide dynamic range (113 dB)

• Integrated sample rate converter for easy connection of external digital signals with sampling rates from 32 to 96 kHz

• Precise Dynamic EQs for level-dependent equalization and extremely musical Parametric EQs, selectable for all inputs and outputs

• Several types of EQs (LP/BP/HP) for each input and output

• "Zero"-attack Limiters on all output channels for optimal speaker protection

• Four different mono and stereo output operating modes

• Individual crossover filter types (Butterworth, Bessel and Linkwitz-Riley) with selectable roll-off characteristics from 6 to 48 dB/octave

• Adjustable Delays for all inputs and outputs—allow manual or automatic correction for room temperature, phase and arrival time differences

• Additional Sum signal derived from the A/B/C inputs offers a fourth internal input signal

• Free ULTRADRIVE PRO software enables total control via PC through RS-232 and RS-485 interfaces

l

• Link option via RS-485 network interface enables cascading of several ULTRADRIVE PROs

• 60 user-defined internal presets storable via PC software or on PCMCIA card

• Servo-balanced, gold-plated XLR connectors for all inputs and outputs

• Internal switch-mode power supply for maximum flexibility (100 - 240 V~), noise-free audio, superior transient response plus low power consumption for energy saving

• High-quality components and exceptionally rugged construction ensure long life

• Conceived and designed by BEHRINGER Germany

!B9FE0RQBmk~$(KGrHqUOKj8EzYVfgwz-BM4v-E4Uyw~~_3.jpg

!B9FE4jQBmk~$(KGrHqEOKjEEzN,MNfq!BM4v-OVK)Q~~_3.jpg

!B9FE79!!mk~$(KGrHqUOKicEzVn3iSn2BM4v-V,kO!~~_3.jpg

!B9FE+B!!mk~$(KGrHqEOKicEzP9,yYK+BM4v-b8T8!~~_3.jpg

!B9FErHwBmk~$(KGrHqEOKpoEy+jC0u1uBM4v9vetyg~~_3.jpg

!B9FFB0!BWk~$(KGrHqEOKoYEz!t)hyGFBM4v-iIGGQ~~_3.jpg

!B9FFEtgCGk~$(KGrHqUOKkEEzLrCmYbpBM4v-ozcvw~~_3.jpg

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

פורסם

הופה!!!!

יפה מאוד - זה רעיון ישן של אליקו ושלי שפעם שקלנו לעשות ברכבים שלנו - לא בהכרח הציוד הזה עד כמה שזכור לי אבל גם היה מדובר בציוד של ברינגר

בעקרון - אני מקווה שאתה יודע, אתה צריך לבנות או להשיג לו ספק DC-DC מתאים - אם אתה מתכוון להרים אותו עם ממיר 12 ל 220 - גם מסוכן קצת וגם אתה תוסיף כנראה הרבה רעש לסיגנל.

תריץ חיפוש בפורומים - לא מעט אנשים בחו"ל כבר עשו את ההסבה הזו לפרוייקט הזה - מקסימום, תשלום קטן למעבדת אלקטרוניקה ויש לך ספק DC-DC

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...