Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

התחדשתי ברדיו דיסק של Philips (דגם CEM200). חיברתי הכל לפי הספר, הרדיו עובד ושומעים ברמקולים.

עם זאת ישנה בעיה מוזרה... אני מדליק את הרדיו, לא משנה עם זה על מצב רדיו או AUX (מחובר לפלאפון), וכעבור 2-3 שניות הרדיו מנמיך את עצמו לגמרי ולא שומעים כלום... עד שאני לא מכבה את הרדיו ומדליק חזרה לא שומעים כלום, לא משנה מה אני עושה. זה נראה כאילו הרדיו לא מקבל מספיק כח (יכול להיות מצב כזה?) או שזה אולי בכלל משהו בהגדרות של הרדיו?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

עזרה מישהו?

איך נראה החוט הזה של הMUTE?

עוד משהו שלא ציינתי זה כשמגבירים את הווליום המערכת משתתקת כאילו זה מקצר אותה..

פורסם

עושה רושם שיש לך ניתוק שכנראה נובע מחיבור לקוי של חיווט

לפניי שרכשת את הרדיו דיסק פעל על הרכב רדיו דיסק אחר בצורה תקינה?

התקנת בעצמך?

פורסם

לפני הרדיו הנוכחי פעל רדיו קלטת ישן (ג'אסטי 91') אבל פעל טוב עם עוצמה טובה. אני התקנתי בעצמי את הרדיו החדש ובדקתי מליון פעם שהכל מחובר כמו שצריך. זה לא עניין של מגעים. יכול להיות שפספסתי חוט (כחול וכתום לא מחוברים - של אנטנה אוטומתית ושל תאורה) אבל לא נראה לי שזאת הבעיה.

פורסם

טוב הלכתי לאוטו דיפו (איפה שקניתי את הרדיו) ומסתבר שהבעיה הייתה ברדיו עצמו... החליפו לי יוניט והכל בסדר.

לילה טוב.

• תוכן חדש...