Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב הוא אימפרזה 2004 ,1600 סמ"ק 125 אלף קילומטר,

הכל התחיל בגלל שרציתי להחליף שמן מנוע אז פתחתי את פקק השמן רוקנתי אותו הוא היה די שחור

אך המרקם היה אחר וגם לא השחיר את הידיים כ"כ היה לי די מוזר , כשמדדתי את מפלס שמן המנוע מסתבר שהוא לא זז

בכלל , ואז הבנתי שרוקנתי בעצם את שמן הגיר , נסעתי לחנות חלפים וקניתי שמן גיר ופילטר (דרגון 3 אם אני לא טועה)

עכשיו הבעייה לאחר ההחלפה יש רעש מוזר מן שריקה כזאת ב 2500 טור ולפעמים אני נותן גז הטורים עולים והרכב לא נוסע מיד

כאילו הוא מחליק (די נדיר שזה קורה אבל עדין קורה) , לקחתי את המוסך לחאפר שמיד אמר הלך הממיר הקטאליטי,

רציתי עוד המלצה והלכתי למוסך מורשה של סובארו והוא אמר שצריך להחליף שמן גיר שאלתי אותו מה צבע שמן הגיר

אז הוא אמר לי שחור מאוד בדקתי על נייר לבן ,מיד הבנתי שהוא מחרטט כי אני בדקתי את השמן כמה פעמים גם לפני שהלכתי אליו והוא יותר אדום מאדום אז אמרתי לו שלום שלום.

מה דעתכם עלולה להיות הבעייה , אני חשבתי על משאבת גיר (בגלל השריקה)

תודה מראש לכל העונים

אסף

" אכלת פלפל שתה מיץ " .

פורסם

מה הקשר ממיר קטאליטי,משאבת גיר?!

לפי דעתי מילאת יותר מידיי שמן גיר, קל מאוד לטעות בכמות אם לא מדדת בדיוק כמה יצא, איך אתה יודע כמה לשים?!

בקיצור, קח למוסך נורמאלי ובקש להחליף שמן גיר או כנס לסיכה בתחנות דלק והם ישימו לך את הכמות המבוקשת..

אם תשים מעבר לכמות המדוייקת,ואני חוזר וכותב המדוייקת , הגיר יחליק לך.

איך אומרים,אין צירוף מקרים,יש הצטרפות מקרים.

אגב, למה אתה הולך למוסך חאפר?

בהצלחה.

בפעם הבאה שאתה מחליף שמן גיר,תמדוד בדיוק אחרי הריקון,כמה יצא,נניח עם בקבוק של חצי ליטר או משהו בסגנון,וככה תדע כמה לשים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

היי

תודה על תגובתך,

נניח הרכב צריך 4 ליטר שמן גיר ,אני רוקנתי כמות לא ידועה והוספתי כמות לא ידועה, ז"א שעכשיו אני לא יודע כמה שמן גיר יש לי ברכב

אז איך המוסך יידע כמה לרוקן או להוסיף כדי שיהיה בדיוק הכמות הרצויה לפי מה שאתה אומר?

שמתי לב לעוד תופעה מעניינת שאם אני לוקח סיבוב ימינה ולוחץ על הגז הרכב מעלה טורים אך לא נוסע, ועדיין לא ברור לי מאיפה

הרעש הזה של השריקה כשאני מאמץ את המנוע לסל"ד גבוהה מעל 2500 עד סל"ד זה הרכב מתנהג כרגיל.

הלכתי למוסך, לא ידעתי שהוא חאפר עד שהוא פתח את הפה.

אסף

" אכלת פלפל שתה מיץ " .

פורסם

טוב התקלה נפתרה ,מה שהיה צריך לעשות זה רק להוסיף עוד 1 ליטר וחצי של שמן גיר.

אסף

" אכלת פלפל שתה מיץ " .

פורסם

להבא, השתמש במדיד שמן גיר לשם כך הוא קיים.

או אפשרות נוספת היא למדוד את הכמות שרוקנת במדוייק, למשל ע"י העברה למיכל ריק של שמן, אתה רואה כמה שמן רוקנת ולפי זה אתה יודע כמה למלא חדש.

• תוכן חדש...