Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הנכבדים.

היום לפני כשעה נסעתי ברחוב יצחק שדה בת"א נתיב אמצעי מתוך 3, הכביש די פקוק, לקראת רמזור.

הרכב שלפני התקדם, אני גלשתי אחריו, והאישה המעופפת שנהגה אחרי האיצה בלי לראות שהיא בעצם באמצע פקק ונכנסה בי בדיוק כשעצרתי אחרי הרכב שלפני. היא מילמלה דברים כמו "אתה נוסע לא נוסע" בכוונה לשאול כנראה למה עצרתי ומן הסתם שאני אעצור כשלפני הרכב עוצר, פקק. בקיצור לא היה לה מה להגיד חוץ מזה שלא נגרם נזק, וכשהראיתי לה שועוד איך נגרם נזק ורואים גם על הרכב שלה היא אמרה "יש ביטוח". בכל מקרה החלפתי פרטים. התקשרתי לחברת ביטוח והם אמרו לי שאני מבוטח ישר אצל החברה (כלל ביטוח) ולא אצל סוכן ושיש לי צד ג' בלבד ולא מקיף ולכן אני לא יכול לתבוע את ביטוח ישיר (של הפוגעת) דרכם אלא להתקשר אליהם ישירות או לדבר עם עו"ד של חברת הביטוח שלי. אחרי התאונה התחלתי להרגיש (לא מיד) כאבים בגב. שוקל אם ללכת לרופא. אני חייל סדיר.

- מה אני עושה אם היא מחליטה לעשות את עצמה ולהגיד שאני לקחתי רברס ונכנסתי בה? מה שלא הגיוני כמובן אבל היו דברים מעולם. יש לי ידני אגב.

- מה אני צריך לעשות מבחינת תביעה? יש לי נזק לרכב הערך שלו ירד, המראה שלו ירד, רכב ללא תאונות. ממי אני מקבל כיסוי על הנזק ואיך? אם אני אדבר עם העו"ד זה יעלה לי כסף אז השאלה מה ייצא לי מזה? להוציא כסף על עו"ד ע"מ לזכות בתביעה ושיתקנו לי את הרכב אז מה קיבלתי פה בעצם? רכב מתוקן בכסף שלי? אני לא אשם הרי בתאונה

לא צילמתי באזור הזירה את הרכבים אך צילמתי אחרי שעצרנו בצד כי הכביש היה עמוס. היא כמובן ניסתה להרחיק אותי "מה אתה מצלם לי את הרכב?" אני לא מצליח כרגע להעביר את התמונות למחשב אני אנסה שוב מאוחר יותר בכל אופן חלק מהתמונות מראות את רכבה עם פגיעה קדמית, ותמונות אחרות את שלי עם פגיעה אחורית. פגיעות לא רציניות מדי ברכב. נעשה במהירות נמוכה.

לסיועכם אודה.

פורסם

הסר דאגה מליבך. לא נעים, אבל גם לא נורא.

אם היא לא תודה, אז תתבע אותה במסגרת תביעות קטנות בתוספת כל הנזקים הישירים שנגרמו לך. אם (ורק אם) היא לא תודה, והיא תטען בבימ"ש כ נסעת רוורס, הסבירות שבימ"ש יאמין לה הוא נמוך באופן מיוחד.

• ספונסר פורום
פורסם

ישנה אפשרות במקרה של הכחשה מצד הנהגת הפוגעת ובעיקבות כך סירוב חברת הביטוח שלה לשלם עבור הנזק ,פשוט לקבל חוות דעת משמאי רכב מטעמך ,לא לתקן את הרכב (אם זה אפשרי) או לתקן רק מה שחייב ,ולתבוע בבית משפט לתביעות קטנות את הנהגת הפוגעת על כל הנזק שקבע השמאי . זה במקרה שאין לך יכולת לתקן את הרכב מבחינה כלכלית כרגע ,האפשרות השניה היא כמובן לממן את תיקון הרכב ולתבוע .

תחושת בטן שלי היא שהנהגת לא תכחיש וחברת הביטוח שלה תשלם עבור הנזק .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז אני נתקל בבעיה קצת אחרת

היא לא מתקשרת לחברת הביטוח לדווח על התאונה בכלל

ברגע שהיא מדווחת להם על התאונה ומודה באשמה אז חברת הביטוח שלה שולחת אותי למוסך הסדר לתקן את הרכב

אבל היא לא מתקשרת לדווח בכלל ואמרתי לה את זה

חשבתי לנסח לה מכתב שהכותרת שלו תהיה "הודאה על תביעה בבית משפט לתביעות קטנות" ולנסח משהו יפה ולקוות שזה יעזור. דעתכם?

ואם העניין יגרר לתביעה, אני צריך לשכור עו"ד? אני ייצא בהוצאות מההליך או שאם אני יוצא זכאי היא משלמת לי את כל ההוצאות שהיו לי? כי לא שווה לי לצאת בהוצאות משפט בשביל לזכות בכיסוי נזק בסך פחות מ אלף שח

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש סיוע חבר'ה? עד עכשיו אין לי התקדמות.

הכנתי מכתב מן "התראה לפני תביעה" אבל אין לי את הכתובת שלה כדי לשלוח לה אפילו.

יש לי רק ת.ז, מס' רכב ומס' פלא.

אתם ממליצים לי לתת לה הזדמנות אחרונה בעזרת המכתב לדווח לחברת הביטוח ואם לא תדווח ללכת לתביעות קטנות?

אם כן מישהו יכול להסביר לי במה זה כרוך מעט? (בחיים לא עשיתי). עלויות+זמן ותוצאות.

פורסם

הנזק אצלך 1000 ש"ח ואצלה ??

כנראה שהיא תצטרך להפעיל בטוח שלה או לספוג את הנזק בעצמה אם אצלה הנזק לא גדול.

שם של חברת הביטוח שלה יש לך?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היא בביטוח ישיר

בחברת הביטוח שלי אמרו לי שהם לא עוזרים לי בתביעה. ושאני צריך לעשות את זה מול חברת הביטוח שלה או לתבוע אותה. הם אמרו לי שאין לי בפוליסה את ה"עזרה בתביעות" משהו כזה.

אני שולח לה הביתה, היא הביאה לי את הכתובת, התראה לפני תביעה. או שתדווח לחברת הביטוח שלה שאני אשמה בתאונה ושבכלל קרתה תאונה, מה שהיא לא עשתה עד עכשיו, או שאני אתבע, נכון?

השאלה שלי לגבי תביעה. איך כל זה מתנהל, במה זה כרוך וכו'.

פורסם

כותב לה מכתב מנומס אבל תקיף

נגרם לי נזק בתאונה שאת האחראית לה בסך של X ש"ח

אם לא אקבל את הכסף תוך 14 יום , אאלץ אם כל הצער שבדבר לתבוע אותך בבית משפט לתביעות קטנות, דבר שיגרום לך להוצאות נוספות.

נקווה שתשלם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...