Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טריד אין במחיר מחירון אומר

הם קונים את שלך במחיר מחירון

אתה קונה מהם במחיר מחירון

הנחה לא תהיה פה. והופ, גם אם תקבל 100, תוסיף עוד 43 לחדשה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מודע לזה, אנשים לא קונים במחיר שמוצג בסוכנות, מתמקחים מעט ונכון ישנם אנשים שמקבלים את ה1.8TSI ידנית ב130K ש"ח , פשוט חבר שלי קנה לפני חודש במחיר מלא (143K) אני לא אומר שלא ניתן יהיה לקבל הנחה, רק ההנחה המקסימלית שיוכלו לקבל תיהיה למחיר של 129,900.

אז אני מקבל הנחה שהיא מעט יותר משמעותית בגלל שהמנהל אולם תצוגה הוא מהמשפחה שלי והוא מוכן לוותר על עמלת מכירה שלו ולכן המחיר הזול יותר.

אני רוב היום נוסע על רכבים אוט', בAUDI אני מאוד נהנה מהתיבה האוטומטית עם התפעול ה"ידני" של 6 הילוכים, יש רכב נוסף בבית שהוא ידני ויוצא לי לנסוע עליו מדי פעם (רנו מגאן 2008 TDI) אני אומר שוב אין לי בעיה כלל עם גיר ידני (חוץ מלהתקע באיילון שעתיים בפקק) העניין הוא שחשבתי שאוטומט יהיה מבוקש יותר והבנתי מכם שלא, לכן אני יעשה היום נסיעת מבחן על ה1.8 ידני ויעדכן לגבי התוצאות, אם יהיה טוב נזמין אותה בצבע שחור/כתום.

מעבר לעובדה שיש לך חבר שכסף כנראה לא ממש חשוב לו, אני גם מעט מתקשה להאמין שעמלת המכירה של סוכן על לאון כזה היא של 10K, אבל איני יודע. אני גם מסופק אם קונה רציני לא יוכל לקבל מחיר קרוב לזה בו אתה מקבל את האוטו ( לפחות על כך מצביעות ההנחות על הדגמים האחרים של הלאון ). מכל מקום אני מניח כמו חלק מקודמי שהלאון 1.8 היא הדגם המועדף. אלא שהחשבון שלך על מחיר בו תוכל למכור את האוטו בעוד שנה, כזה שישאיר לך כמה לירות בכיס, מזכיר לי את החשבון שעשו אלו שקנו איביזות במבצע הראשון מתוך הנחה שיעשו עסק מצוין, עד שהיגיע המבצע הבא והראה להם שקצת טעו.

פורסם

הם (הסוכנות) מקבלים על כל מכירה כ8% לערך, 3% לסוכן ועוד 3% למנהל ועוד 2% על הוצאות שוטפות של הסוכנות, בגלל שהוא המנהל שם והוא תכלס לא מוכר את הרכבים אלא סוכנים שלו מוכרים הוא מוריד לי את ה8% הנ"ל מהמחיר המינימלי שהם יכולים למכור את הרכב שהוא 129,900.

יכול להיות שבעוד חודש-חודשיים יוציאו מבצעים חדשים על דגמי הלאון 1.8, מי שיחיה בהרגשה כזאת שכל פעם ישיג מבצע יותר טוב לא יקנה בסוף רכב, אני חושב שהמחיר שהזכרתי (119K) זה מחיר בסדר גמור ביחס לתמורה שהרכב נותן (בהשוואה לרכבים אחרים שנמכרים היום בשוק כגון מאזדה 3 בדגם 5 דל', אופל אסטרה, וגולף) ועל זה אני נותן את הדעת, אם עוד חודשיים יצא מבצע של 115K ש"ח על דגמי 1.8 ידני (עודפים של שנת 2010 שנשארו) זה לא מה שיגרום לי להרגיש ש"דפקו אותי".

נראה מה יהיה אחרי נסיעת מבחן ונחליט אם הרכב הזה יעלה לי חיוך על הפנים או לא..

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

אני לא הייתי רוכש סיאט וזאת לאחר מרתון המבצעים שלהם בשנה האחרונה.

אם אתה חושב שתמכור אחרי שנה ותצא שווה או שתרויח אז אתה טועה טעות חמורה.

אם כבר אתה מחליט לרכוש את הלאון אז רק אוטומט DSG !

בהצלחה :-)

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

האמת אם המחיר שעליו דובר פה אמיתי(119K -1.8TTSIידני,140 כ"ס) אני מוכר את האיביזה עכשיו

המחיר לא הגיוני,יש עוד אנשים שבדקו מחירים?

אשמח לעידכונים,נירו.

פורסם

טוב אני אחרי נסיעת המבחן, הרכב מטורף, אהבתי מאוד את הזמינות כוח בכל סל"ד נתון נהגתי עליו 20 דק' (לא ידעתי שאין להם בעיה שתגיע ל180 קמש במבחן) ונהנתי מכל רגע (נהגתי על ה1.8TSI ידני), היה ברכב אולי 3 גלאי מהירות ומצלמות.

האמת אם המחיר שעליו דובר פה אמיתי(119K -1.8TTSIידני,140 כ"ס) אני מוכר את האיביזה עכשיו

המחיר לא הגיוני,יש עוד אנשים שבדקו מחירים?

אשמח לעידכונים,נירו.

זה ה160 כ"ס לא ה140, אם אתה מעוניין גם כן בתנאי רכישה שאני קיבלתי אני יוכל לעזור לך בנושא, אני לא מבטיח שהכל יהיה זהה 1/1 אבל תקבל הרבה מעבר למה שתצליח להשיג בסוכנות.

למי ששאל לגבי מחירים, 119,900 ש"ח זה המחיר והזמנתי את הרכב, הוא המליץ לי (כמעט הכריח אותי) לקבל את הרכב בינואר מיכוון שהרכב יחשב כשנת 2011 וגם הוא כבר יגיע עם מערכת הXDS (מערכת שמחלקת את ההנעה לכל אחד מהצמיגים כשהרכב נכנס לעיקול) כסטנדרט (מה שהיום מגיע רק בFR ובCUPRA).

בנוסף קיבלתי חודש השכרה על חשבונם של סיאט איביזה (ככה שבעצם אני יהיה חודש בלי רכב).

שמתי 2000 שח מקדמה, יש לי אפש' לבטל בתוך 5 ימים בלי קנס.

מועד אספקה ינואר 2011

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

דבר ראשון תתחדש!!!

דבר שני, מאיזה סוכנות הזמנת?

היום לקחתי גם את הלאון 1.8TSI DSG, והרכב פשוט פגז, מאיץ כמו טיל ובעל זמינות כוח בסל"ד נמוך, אחלה קנייה!!

שמת לב גם לחתך הצמיגים ברכב שהזמנת? לפי טופס ההזמנה שקיבלתי היום מהסוכנות כתוב 225/45/16, אך בקטלוג כתוב 205/55/16.

פורסם

תתחדש.

הודעותיך על המכירה, אכן מזכירות את אלו שקנו איביזה 88 שהמחירון שלה הוא 112K, שרצו בסוף המבצע למכור ב110-100K כיד שניה.

משכנתא זה קל

פורסם

מה שהכי מוצא חן בעיני כאן הוא שסיאט מביאים את מנוע ה-1.8 TSI לטריטוריה של משפחתומטיות 1.6 רגילות מבחינת מחיר. סוף סוף עמישראל יתחיל להבין את ההבדל העצום בין המאזדה 3 1.6 שלו למכונית כזו (עניין שמטריד אותי בכל פעם שאני נוהג על עגלומטית-1.6, בין אם היא פורד פוקוס או יונדאי i30).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני לא הייתי רוכש סיאט וזאת לאחר מרתון המבצעים שלהם בשנה האחרונה.

אם אתה חושב שתמכור אחרי שנה ותצא שווה או שתרויח אז אתה טועה טעות חמורה.

אם כבר אתה מחליט לרכוש את הלאון אז רק אוטומט DSG !

בהצלחה :-)

אתה כבר רכשת ולאחר מכן יצאו במבצע אחר ומאז אתה מתבכיין איפה שרק ניתן.

119K על לאון 1.8TSI זה מחיר בן ז*נה.

זה מבצע יותר מכדאי לרכישה.

ואני דווקא חושב שידני יותר משתלפ ויותר כיפי.

כמובן שהרכב יפסיד מערכו כמו כל רכב אחר- רכשת בזול תמכור בזול.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אתה כבר רכשת ולאחר מכן יצאו במבצע אחר ומאז אתה מתבכיין איפה שרק ניתן.

119K על לאון 1.8TSI זה מחיר בן ז*נה.

זה מבצע יותר מכדאי לרכישה.

ואני דווקא חושב שידני יותר משתלפ ויותר כיפי.

כמובן שהרכב יפסיד מערכו כמו כל רכב אחר- רכשת בזול תמכור בזול.

עידן

אין ספק שהמחיר הזה בהחלט מעולה, במיוחד כשאתה בוחן את האלטרנטיבות. הענין הוא שלפחות לפי המקור שלנו כאן, אתה צריך בעל תפקיד אצל היבואן שהוא חבר מאוד קרוב/בן משפחה, בכדי להגיע לסביבת מחיר כזו. לנסיוני ( לא מהמבצע הנוכחי אלא אחד מקודמיו ) כדאי מאוד לבדוק מה המחיר בסוכנות המשנה לפני שמחליטים לסגור עסק.

• תוכן חדש...