Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל חוזק (מה זה חוזק? פועל חדש בשפה העברית?) כדאי שקודם כל תחליף מגבר.

כל הסאבים שהזכרת עושים בעיקר רעש, אני מאמין ששלושה סאבים 12" יהיו יותר חזקים מהדבר הרועש הזה שקוראים לו L5.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למה?המגבר הנ''ל לא טוב?הוא נותן 500 RMS

ויש לי עוד מונו של קיקר שנותן בפועל 530 RMS

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

איך מחברים 3 סאבים בהתנגדות של 4 אום, זה לא מוריד את ההתנגדות הסופית לחצי אום?

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

אני יכול לחבר שתיים לרוקפורד ואחד לקיקר

יש לי עוד אפשרות:

שתי P3

בכמה שתייהם יהיו חלשים מה FI 15" בודד?

ואיזה תיבה אני צריך לבנות להם(כל סאב בתיבה בודדת) בשביל להוציא כמה שיותר DB?

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

אני לא כלכך מבין אותך,אתה מתחיל משלוש C12 פתאום קופץ לL5 אחרי זה לזוג P3 ועוד שואל בכמה יהיו חלשים מFI 15.

אני חושב שאתה צריך להבהיר ולהבין מה אתה מחפש בדיוק ובאיזה הגברה אתה הולך להישתמש,אם אתה מיתכוון להישאר אם המגבר הזה תשכח מזוג P3 או FI15 ודומיו.

תן תקציב למגבר וסאב/ים וכך נפנה אותך ליעד שאתה מחפש,ולא להעלות השארות באוויר ללא ידע מה הם צורכים.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...