Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם, בשעה טובה לאחר 3 שנים עם הרכב שלי (פיג׳ו 206xs) הוא נעמד למכירה ואני מחפש מחליף...

לאחר מספר רעיונות כנראה אני אלך על הונדה סיוויק שנת 2006-2007 במרכב של 5 דלתות.

מחיפוש בפורום הבנתי שהיא חסכונית יחסית וקצת מעל למשפחתיות האוטומטיות 1600 הרגילות מבחינת כח.

רציתי קצת חוות דעת ועצות למה כדי לשים לב (אני מתאר לעצמי שברכב יחסית חדש אין מחלות עדיין או שאני טועה?)

ואם אפשר קצת מידע על הגיר הרובוטי, חיפשתי אבל לא מצאתי יותר מדי מידע, רק שצריך להתרגל ושיש תפעול ממנופי ההגה שנח הרבה יותר. אבל איך זה פועל באופן הרגיל?

מה ההבדלים בין שני רמות הגימור?

והאם במערכת הסאונד המקורית יש חיבור USB או aux.

ודבר אחרון, מה ההבדל בין הדגמים מ2006 והלאה...

תודה רבה לכל מי שיעזור 

פורסם

ה 5 דלתות הרבה פחות מבוקשת מה 4 דלתות

הראות אחורה וקדימה (לצדדים) מוגבלת מאוד

נוחות הנסיעה וצריכת הדלק מעט פחות טובות מה 4 דלתות

פורסם

לפני שאתה אפילו בודק, תבדוק כמה אמור לעלות לך ביטוח לרכב

לפני חודש רציתי לקנות אחת כזאת ואני עובד מדינה, בדקתי בשירביט עטבדי מדינה סיטו לנהג מעל גיל 24 ואמרו 7000 ש"ח

אם אתה נהג צעיר זה יכול לעלות לך אפילו יותר מזה.

דרך אגב בסוף קניתי את ה-4 דלתות ואני מרוצה עד השמיים .

פורסם
ה 5 דלתות הרבה פחות מבוקשת מה 4 דלתות

הראות אחורה וקדימה (לצדדים) מוגבלת מאוד

נוחות הנסיעה וצריכת הדלק מעט פחות טובות מה 4 דלתות

עד שנתון 2010 ה 5 דלתות חיסכונית יותר, כי היא מצוידת בגיר רובוטי,

החל מ 2010 היא מצוידת בגיר אוטומט ואכן היא צורכת יותר דלק באופן זניח בגלל כיול שונה של התיבה.

פורסם

המכירה של הדגם האוטומטי החלה ב-2008. ניתן להבחין בניהם בעזרת גריל שונה, בדגמים הרובוטיים כל החזית הייתה יחידה אחת גדולה של זכוכית, בדגם האוטומטי יש 2 פנסים וסוג של גריל באמצע.

אני ממליץ לבצע נסיעת מבחן ארוכה עד כמה שאפשר ובמגוון תנאי דרך בגיר הרובוטי, הוא בהחלט לא מתאים לכולם.

רמת האיבזור הבסיסית הסתפקה בחישוקים רגילים עם טאסות ולא מגנזיום אבל בפנים הייתה מאובזרת למדי בבקרת אקלים, מחשב דרך, מערכת מקורית ובצבע הנכון גם גימור פנימי בצבע בהיר שנראה טוב מאוד.

הדגם המפואר הוסיף חישוקי מגנזיום, גג פנוראמי וגם צ'יינג'ר אם אינני טועה.

בהצלחה.

פורסם

יש הבדל בג'נטים, 16" ברזל מול 17" מגנזיום (הרבה הוסיפו מגנזיום גם ב16"), גג פנורמי, פנסי ערפל קדמיים וגם סביר להניח שבקרת שיוט, חישני אור וגשם ואולי חיבור USB.

שים לב שנמכרו גם כמה ידניות אם בא לך...

קח בחשבון שה-4 דלתות בשנים הללו מגיעה רק 4 כ"א בדגם LS הבסיסי, היא ארוכה ב35 ס"מ מ-5 דלתות, הבגאז' טיפה יותר קטן ואין לך את אפשרויות הקיפול החכם של המושב האחורי, אבל יש גלגל ספיר.

פורסם

עומר, תודה אבל לא הבנתי משהו, אתה מדבר על הבדלים בין מודלים או בין רמות גימור?

עזרה בבקשה מחברי הפורום בעלי רכב כזה...

• תוכן חדש...