Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמנם רק נהג צעיר ולא חדש,לגבי המחיר לא זוכר במדויק,אבל זה היה סדר גודל של 300-400 שקל.עדיין המחיר עולה כי מצוין שמותר לכול נהג לנהוג ויש משהו צעיר יותר,תבדוק כמה יעלה אם השם על אבא (וכול נהג) או רק עליך (נהג יחיד).

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי מוסך - למיטב זכרוני גם לאביך יש באלנו - מי מטפל ברכב שלו? אם הוא מרוצה סביר שגם אתה תהיה מרוצה.

אישית טיפלתח בבאלנו שהיתה לי בשעתו במוסך מורשה יבואן והייתי מרוצה מאוד (גם מקצועי וגם הגון) - אבל אתה גר 100 ק"מ דרומה ממני, אז הוא לא רלוונטי לך. יש לי שכן שהחליט לעבור למוסך בלתי מוכר כלשהו ובהמשך היו לו תיקונים גדולים מאוד, איני יודע אם יש קשר בין השניים אבל אני חושש שכך היה לפחות חלקית - היה צריך שיפוץ ראש מנוע, התיקון בוצע פעמיים בעלות של כמה אלפי ש"ח ובסופו של דבר מאלץ למכור את הרכב בחצי מחיר המחירון. לאור נסיוני הטוב עם אותו מוסך מורשה יבואן, והנסיון הטוב של אבי (עם ליאנה) אני מתכוון לחזור אליו עם ה-SX4 החדשה שלי.

לגבי הנורות - מדובר בנורות סטנדרטיות שהיו מקובלות בתעשיה עשרות שנים, ניתן לרכוש את הערכות בכל חנות אבזרים, הום סנטר\ACE, לחנות דלק וחשמליות רכב. מדובר בהוצאה של כמה עשרות שקלים ותמיד כדאי שיהיו כמה נורות רזרביות במכונית, כמו עוד כמה כלי עבודה בסיסיים. סוגי המנורות מפורטים בספר הטיפולים ומומלץ כי תחזיק לפחות נורה ראשית וכמה נורות עיקריות לפנסי האיתות, הבלימה והרוורס, למיטב זכרוני אלה H1 לראשיות, באיונט 5/23 ואט לאחוריות\בלימה ובאיונט 5 ואט לכל השאר, אבל אל תסמוך על הזכרון שלי בעניין זה, עיין בספר. כמוכן בדוק איזה נורה דרושה לפנס הבלימה העליון (נדמה לי שיש שם 2 נורות יותר חלשות, אבל איני זוכר איזה). שים לב גם לכך שבדגמים יותר חדשים חלק מסוגי הנורות הוחלפו, אתה עדיין זקוק לסוגים היותר ישנים.

לגבי הטיפול בצבע - יש התיחסות לנושא הווקס באשכול אחר. וקס תוכל לעשות בעצמך, עניין של כמה עשרות שקלים ושתי מטליות (חולצת T ישנה שנגזרה לשתיים צריכה להספיק). איני יודע לגבי חומרים יותר יעילים, ותביא בחשבון שפוליש רגיל אינו מתאים לצבע מטאלי, הוא יקלקל אותו עוד יותר. אם תרצה תיקונים יותר יסודיים במקום שהצבע דהה או הלכה נשחקה כנראה שהעלות תהיה משמעותית, יהיה עליך להתייעץ עם פחח או צבע רכב ומדובר בעלות גבוהה.

וליוליאן - אני מסופק אם יש משמעות רבה לכך שנהג צעיר יצויין כנהג יחיד, דווקא עדיף שתהיה אפשרות לעוד מישהו לנהוג אם יש צורך, כמובן עדיפות לבן משפחה קרוב כגון אבא, אבל בביטוח לנהג צעיר כנראה שהפרש המחיר בין נהג נקוב לכל נהג קטןץ מצריך בדיקה מול סוכן\חברה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה אתם אומרים על ההצעה לביטוח שקיבלתי

4200 שקל

שזה כולל צד גימל + חובה + שמשות וגרר +ביטוח נגד גנבה.

האם משתלם?

ביטוח מקיף זה ממש בשמיים 8 אלף הכי זול..

תודה. נהג חדש בן 25.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

אף אחד לא יגנוב באלנו!

אני עשיתי לפני כשבועיים ביטוח לפנדה, יצא הכי זול בביטוח ישיר באינטרנט (100 שקל הנחה). תנסה.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...