Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס 220D 115 מצוף דלק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במרצדס שלי יש לי בעיה עם המצוף..הוא לא מראה לי במדויק את כמות הדלק במיכל.

למשל עכשיו המיכל ריק ממש.. והמצוף מראה על חצי כמות.

שאלתי אדם מסויים הוא אמר לי שזהו סליל חשמלי או משהו כזה.

עכשיו אני שואל האם ניתן לפתוח ולבדוק את העניין? כלומר, לפתוח את המצוף.. ולנקות\להחליף איזה חלק שיעזור לי?

תודה רבה ושבת שלום !

גל נעים

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

שלום לחבר,

הייתה לי בעיה דומה ב-W126 שלי,ולמרות שפעם השנים דגול בין 2 הדגמים אני מציע לך מה שאני עשיתי,

הוצאתי את המצוף בשלמותו(אצלי זה נראה כמו צילינדר עם 2 מסילות צד שנועדו לייצב את המצוף בתנועה בצילינדר מעלה/מטה),

ייבשתי אותו מהדלק וריססתי אותו בספריי נגד חלודה WD 40 לאחר מכן ניקיתי את כל הדרק והחלודה שהצטברו שם ושוב עם הספריי כמה פעמים עד לנקיון טוטאלי.

הרכבתי בחזרה והכל פיקס.

נסה

שבת שלום

יוסי

פורסם

זהו, זה מה שעלה בדעתי,פשוט אני ראיתי את הלכלוך שהצטבר לי בפילטר הראשוני, אני לא רוצה לתאר מה הולך במיכל עצמו.

הייתי עושה את זה ממזמן פשוט האדם שאמר לי שזה סליל חשמלי ולא מתעסקים וכל זה, פשוט הפחיד אותי והעדפתי "להתעלם" מזה.

תודה רבה לך יוסי! שתהיה שבת שלום =]

פורסם

עכשיו בקשר ללכלוך במיכל הדלק עצמו,

עלה לי רעיון לרוקן את המיכל לגמרי.. לנתק את הצינור היוצא ממנו ולמלא בו חומר שינקה את המיכל, חומר ידידותי לסביבה ולא חזק מדי, לתת לו לעמוד ואז לרוקן ולשטוף את המיכל ולרוקן שוב ולתת לו להתייבש הרבה זמן.. ולמלאות את המיכל שוב (בדלק כמובן) ולנסוע.

מה דעתכם על הרעיון ? האם יש דרך פשוטה\ טובה יותר לעשות את זה?

• תוכן חדש...