Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם

או תחילת החודש או חודש הבא נכנס לפעולה החוק המטומטם שגם ביום הכי בהיר חייב לסוע אם אורות דלוקים

אני בתור חשמלאי (צבאי) חשבתי לשים ממסר שהאורות יכבו אם הסויץ עכשיו שאני מכבה סוויץ נשאר לי אורות חניה ניסיתי לשים ממסר ומסתבר שזה כיבה לי רק תקידמי שמאלי לפני שאני אתעסק סתם יותר מידי יש פה אולי מישהו שכבר שם לגולף 2001 ממסר אורות ויגיד לי אולי יש קיצור דרך(גרמנים חשבו על הכל כבר) או שיגיד לי מאיפה אפשר לנתק את כל 4 אורות החניה של הרכב

בתודה מראש וחג שמח

פורסם

ברכבך קיים זמזם המתריע כאשר האורות נשארים דולקים לאחר הוצאת המפתח ופתיחת הדלת האם הוא עובד ?

לאיזה חוטים חיברת את הממסר ?

איזה כייף לי :)

פורסם

לא הוא לא עובד וגם שאני פותח תדלת של הנהג האורות שבתוך האוטו נפתחים לשניה "(אבל זה לא מפריעה לי אני מציין את זה רק למקרה שזה קשור) ושניסיתי לחבר תממסר חיברתי לצמה שמתחברת למתג אורות

פורסם

המיקרוסוויצ'ים במנגנון הנעילה של הדלת לא תקינים לכן אני ממליץ לך לתקן/להחליף את המנגנון ואז גם הזמזם יעבוד וגם התאורה הפנימית מאשר לאלתר פיתרונות אחרים.

צירפתי לך קובץ המסביר את מבנה מערכת האורות כולל צבעים של מוליכי החשמל במידה ותחליט להתקין ממסר.

לקריאה נוספת ראה קישורים

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=326610

http://www.gruvenparts.com/website/diys/Door%20Locks%20Explained%20-%20MKIV.htm

Pages from Chapter 12 Body electrical system.pdf

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...