Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסינו והצלחנו להכניס שלושה מושבים לרומסטר. עד כאן הסעיף הראשון עבר בהצלחה.

הסעיף השני הוא סעיף צריכת הדלק. המנוע מיושן (105 כ"ס), אך הגיר בעל שישה הילוכים. אני מנסה להבין אם האוטו חסכוני, חסכוני יותר מאחרים או בזבזני ואינני מצליח למצוא תשובה. אנחנו נוסעים הרבה אז הדלק משמעותי.

יש למישהו נתונים או ניסיון עם רומסטר? אני נהג מאוד חסכוני (מוציא מלנטיס 1800 בת 12 אחד ל11.5), אבל אשתי פחות...

המחירון לרכב בן שנתיים מליסינג הוא 75. האם זה כדאי (בהנחה והרכב תקין כמובן ועובר בדיקה בצורה מוצלחת)?

תודה

פורסם

את כיסאות הבטיחות הצלחתם להכניס, אבל ממה שרשמתם בשרשור הקודם,

לנסיעות של 40 אלף ק"מ בשנה אני הייתי מעדיף רנו קנגו DCI כזאת .

צריכת הדלק של רומסטר תהיה די דומה למאזדה שלכם (אולי קצת יותר טובה).

צריכת הסולר של קנגו תהיה ב 40% יותר טובה (תעשו חישוב כלכלי לכמות הנסיעות שלכם).

בנסוף, כבעלים לשעבר של קנגו DCI , אני יכול להגיד לך באחריות מלאה, שלבלות 40 אלף ק"מ בשנה במושב של קנגו זאת הצלה מכאבי גב של המושב הנהג ברומסטר (ונהגתי על רומסטר 40 דקות בלתי נשכחות).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ברשותי רומסטר כ 10 חודשים מליסינג,בבדיקה שלי הרכב עם גגון ותא מטען עמוס צורך 1:11.5 כנראה בלי הגגון צורך פחות,הכיסא שלה די נוח ולא גורם לכאבי גב,יש לציין ששנה לפני הייתה ברשותי קנגו ואין הרבה הבדל בנוחות הכיסאות.הרכב לטעמי מתנהג מצויין וב 10 חודשים אצלי עומד על 40K ומתנהג למופת:-D

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לפי מה שזכור לי הרומסטר עבר מתיחת פנים ביחד עם הפאביה, ושתיהם קיבלו את מנוע ה-1.2TSI.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש שני חסרונות לקנגו - האחת היא שיש דלת רק בצד אחד וכשצריך לטפל בילדים זה עניין שעשוי להפריע (לא סוף העולם, אבל גם לא חוויה מענגת במיוחד).

החסרון השני הוא האמינות המוטלת בספק של מנועי דיזל שלא טופלו כמו שצריך (כלומר טופלו על ידי מישהו שמחזיק אותם רק עד תום האחריות).

בסופו של דבר ירדנו מדיזל בעיקר מהחשש שההפרש בעלויות התחזוקה יהרוג לנו את החסכון. יש לנו שני חברים שאכלו אותה עם רכבי דיזל - קונקט ואוקטביה. צריכת הדלק היתה טובה יחסית, אבל יום אחד נדרשו להשקיע כמעט עשרת אלפים שח ברכב. זה תרחיש די בעייתי מבחינתנו.

אם היינו קונים חדש היינו קונים כנראה דיזל (או TSI), אבל נראה לי שחדש גדול עלינו אז נלך למשומש מליסינג. לקנות קנגו דיזל מליסינג זה קצת הימור ואני חושש שגם מבחינה בטיחותית מדובר בירידה ברמת הבטיחות (בכל זאת רכב משפחתי).

אלה בגדול השיקולים, מה דעתך?

• תוכן חדש...