Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסבתי את הסופר לנסר, שלי מבציר 94 לידנית.

אין לי סטרטר כלל, דרך הסוויץ. ואני חושד במחשב של הגיר, שלא נותן לי סטרטר, בגלל שהוא לא מזהה חיישנים מחוברים.

אני זקוק נואשות, למידע איך אני מגשר את המחשב של הגיר?

ניסיתי להניע, בעזרת הבורר האוטומטי, מהגיר ולכוון אותו על ניוטרל, אבל ללא תועלת, אין לי סטרטר דרך הסוויץ.

ניסיתי לתת לסטרטר מגע ישיר, בין חיבור 30 ל50, בעזרת מברג האוטו מניע, יש סטרטר, אבל המנוע מכבה את עצמו, תוך 3 שניות בדיוק.

אם למישהו יש עוד רעיונות לבדיקה אשמח לשמוע על כך.

אני חייב לדעת מה לעשות עד יום שישי בשביל להוציא את האוטו מהליפט במוסך של חבר

:lol:
פורסם
הסטרטר שלי הוא מהגיר האוטומטי יש סיכוי שיש סטרטר אחר לגיר רגיל?

אם הצלחת להניע עם ההסטרטר הזה ואין רעשי חריקות אז הוא מתאים.

נסה לשחק עם המתג TR(הבורר מצבים של ההילוכים), כי יכול להיות שאתה לא נמצא על המצב המתאים.

האם חיברת לגיר הידני הכל מבחינת חיישנים, כמו חיישן VSS(מהירות רכב)?

האם חיברת את המינוס לגיר? כי בדרך כלל מגיע כבל מינוס מהמצבר ישירות לגיר.

בדוק חיבורים, תגיד לי מה נשאר מנותק.

יש רכבים שמותקן להם על דוושת הקלאץ מיקרוסוויץ, שאם הקלאץ לא לחוץ אז לא יהיה סטרטר, אז בדוק אם קיים קונקטור מעל דוושת הקלאץ שאותו ניתן לגשר לשם בדיקה, אם זה מצליח אז בהקדם תתקין את המיקרוסוויץ המדובר כי אחרת סל"ד הסרק לא יהיה יציב בהאטות ובבלימת מנוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...