Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיקאסו או 5008?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על רכב ליסינג.

נכון להיום נוסע על Picasso ומאוד מאוד מרוצה מהרכב, בכל אספקט.

כעת, ערב החלפה, מתלבט בין ה- Picasso, דגם ה- PK לבין הפג'ו 5008 החדשה.

אמנם הפג'ו תהיה כאן בארץ רק בעוד מספר שבועות, אבל מסקירות שקראתי וראיתי, די ברור לי שמדובר ברכב שפונציונלית זהה ל- Picasso, מעבר לשני הבדלים עיקריים: גיר אוטומטי (מול רובוטי ב- )Picasso, ואורך הרכב, אשר מאפשר יותר מקום מאחורי השורה השלישית של הכסאות.

מתוך הנסיון שיש לי כיום, אין לי בעייה כלל עם הגיר הרובוטי. אנחנו מסתדרים יפה והתידדנו :wink:

נושא המקום העודף אינו קרדינלי עבור, מאחר וב- 90% מהזמן, אני נוסע כאשר שורת המושבים האחרונה מקופלת ברצפת הרכב.

בפרק המחירים, ברור שהפג'ו בנחיתות. הי יקרה משמעותית מה- Picasso (ושימו לב שאני משווה לדגם ה- PK). אני מבין שהגיר מייקר, אבל אני לא בטוח שזה שווה את זה.

אשמח לשמוע דעתכם לגבי ההבדלים שבין הרכבים ומה עדיף על מה.

תודה.

כל טוב

עמית דונסקי.

פורסם

אם זה אותו הרכב,

מידות הרכב לא משנות לך,

מחיר יקר יותר ל 5008

נראה לי הגיוני להשאר עם ה פיקאסו.

מה שכן אני אישית מעדיף את הגיר של הפיקאסו שפחות מאבד כח בהשוואה לגיר אוטומאטי רגיל ולכן גם זריז יותר.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...