Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני עושה "ניקוי מחסן" ומוכר במחירים מצחיקים חלקים ושיפורים שנאספו אצלי במשך הזמן ואין לי צורך בהם.

1. ידית פתיחה מברזל לאיביזה 2001-2002 צד נוסע נדירה! 250 ש"ח. להרכיב ולשכוח משבר כמו הידיות הנבלות שיש בחברה מפלסטיק שעולות פי 2 ויותר! הידית כמובן חדשה.

2. פגוש משופר להונדה עם מקום לאינטרקולר וגריל כבר מובנה עליו בצבע לבן עשוי מפיבר גלאס חזק מאוד! מתאים להונדה 96-2000 צריך שיפוץ קל וצבע. 250 ש"ח

3. פנסים קידמיים למאזדה 3 אחד כמו חדש ואחד טיפה עכור אבל נראה לי שעם פוליש הוא יהיה כמו חדש, 300 ש"ח לזוג!

4. פורק פנימי מקורי ל1.8T עבד כ56K ק"מ בלבד והכי הרבה שגדש בחייו היה 0.6 באר!

5. קיט קסנון H7 80000K משומש עבד משהו כמו חצי שנה 350 ש"ח.

6. אגזוז מקורי של איביזה טורבו במצב מצויין ישב על הרכב משהו כמו 60K ק"מ.

7.פנס ערפל לאיביזה טורבו 2001-2002 לא זוכר לאיזה צד אם מישהו מעוניין אני אבדוק בהיזדמנות.

8. סמל של סיאט לאיביזה 2001-2002 קידמי.

9. פורק 007 פורג' חדש בקופסא מקורי, קיבלתי מתנה ואין לי שימוש בו אפילו לא הורכב פעם אחת! מגיע עם 3 קפיצים בצבעים שונים.

10. ידית הילוכים לרכב ידני עם אור כחול חדשה בקופסא, תינתן מתנה למי שייקנה משהו :lol:

11. ראש מנוע של הונדה טייפ R 2008 שהבנתי שהוא במצב חדש לחלוטין, נסע פחות מ1500 ק"מ. מחיר ברצפה!

מוכן להחלפה על חלקים מעניינים לאיביזה טורבו או כל חלק אוניברסאלי אחר וגם חלקי אודיו.

מעוניין גם בהחלפה לאייפון לא משנה איזה.

פתוח לכל הצעה.

זמין 24\7 אם אני לא עונה נא לשלוח SMS

050-33-44-33-7

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הפורג' לא אקטואלי. כנ"ל הידית הילוכים והראש של ההונדה כמו שאתם רואים בהודעה למעלה.

כל השאר כן אז יאללה תנו הצעות מחירי זנות החלקים סתם יושבים בבית!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חזרתי...

מצטער לכל מי שלא היה לי זמן בשבילו בשם כל צוות העובדים וההנהלה :oops:

הידית פתיחה של הדלת לאיביזה כן אקטואלית, הידית הילוכים נשברה.

יאאלה מחירי ז**ת לבוא ולקחת!

• תוכן חדש...