Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנתיים עשיתי את טעות חיי.

ומכרתי את הסובארו ליאונה שלי לאיש מירושליים שטען שהוא רוצה לשפץ אותה מהבורג.

האם מישהו נתקל בה לאחרונה ?או ראה אותה ?או שיש לא תמונה עדכנית שלה ?

PIC_0713.jpg

PIC_0714.jpg

PIC_0732.jpg

PIC_0736.jpg

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפיפייה אמיתית

משתתף בצערך

בהצלחה בחיפוש

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

האמת היא לא נראית לי דורשת שיפוץ, לפחות לא דחוף- וזה במילים העדינות! אין לך את השם של הבן אדם?

בכל אופן- הדגם הזה הולך ונכחד, אז לדעתי אם תמצא אחת אחרת ואתה אוהב את הדגם- תקח ותשפץ, כי עוד מעט לא יהיה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היא לא דרשה שיפוץ מאסיבי אפילו לא היה לה ריקבונות :evil:.

אני לא זוכר את השם של הבן אדם אבל הוא מבני דודינו.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

האופציה היחידה שלך זה לבדוק לפי המספר- אבל לא נראה לי שהוא ייוותר בקלות על האוטו, אם עדיין קיים (ויש סיכוי טוב שכן)!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אתה לא יכול לבדוק כלום, רק אם יש לך קומבינות במשטרה או במשרד הרישוי,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

זה מה שהתכוונתי...

פורסם

יפייפיה.

את הפעם הראשונה לא שוכחים. הרכב הראשון בו נהגתי לאחר קבלת הרשיון היה 1300 ידני שנת 84, כחול כזה בדיוק- "כחול סובארו" :-P

כמה אהבתי אותה!! שנה לפני אבי שלח אותה לצביעה (מדובר בשנת 99) והרכב היה פשוט יפייפה (בדרכו הייחודית :oops:)

בתור נהג חדש הייתי נוהג עם הצ'וק פתוח, גם כשהרכב כבר התחמם, וזאת מכיוון שטרם התרגלתי למהלך דוושת הקלאץ'. למי שמכיר את העלייה מהרצליה לקולנוע כוכב ברמת השרון... בעיקר שם.

21-057-84, אזכור אותך לנצח. מקווה שנשארת בתחומי הקו הירוק ואשמח לפגוש בך שוב.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

נצל"ש

אם מישהו ראה מרצדס 230 W123 שנמצאת אחרי \באמצע שיפוץ ,באזור תמרה בצפון שישלח לי תמונה בבקשה.

מספר רישוי שלה 32-328-53

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
לפני כשנתיים עשיתי את טעות חיי.

ומכרתי את הסובארו ליאונה שלי לאיש מירושליים...

היי,

אני מבין לגמרי ללבך, היא יפיפיה!

אני מציע לך לחפש אותה לאורך הנתיב לירושלים, אם מנוע 1300 וגיר אוטומטי, סביר שהקונה עדיין בדרך לירושלים:-D

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

לא נעים לי להגיד! אבל באמת עשית טעות!!!! היא נראת ממש אבל ממש יפה ושמורה!!! ובדרך כלל זה קשה מאוד למצוא סובארו כאלה במצב נורמלי! רובם גרוטאות!!

אגב לסבא שלי ז"ל הייתה בשנות ה80 סובארו כזאת שנת 83 והוא קנה אותה חדשה מהחברה! הוא לא זכר בדיוק מתי בדיוק מכר אותה אבל בערך אחרי 3-4 שנים בערך (אני נולדתי ב87 ) ואז הוא קנה סיטוראן GSA שאני זוכר אותה כילד קטן!, הסובארו הייתה גם 1300 ואוטומטית וללא מזגן, שמעתי על הסובארו הזאת הרבה סיפורים! אני אשמח לדעת אם היא עדיין חייה או אפילו סתם לדעת מתי ירדה מהכביש!

מספר רכב 34-549-53 מצורפת גם תמונה של הרכב!

0525001447.jpg

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

איזה נוסטלגיה, העץ דקל הזה מזכיר לי את הפתיחה הישנה של "רחוב סומסום",

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
לא נעים לי להגיד! אבל באמת עשית טעות!!!! היא נראת ממש אבל ממש יפה ושמורה!!! ובדרך כלל זה קשה מאוד למצוא סובארו כאלה במצב נורמלי! רובם גרוטאות!!

אגב לסבא שלי ז"ל הייתה בשנות ה80 סובארו כזאת שנת 83 והוא קנה אותה חדשה מהחברה! הוא לא זכר בדיוק מתי בדיוק מכר אותה אבל בערך אחרי 3-4 שנים בערך (אני נולדתי ב87 ) ואז הוא קנה סיטוראן GSA שאני זוכר אותה כילד קטן!, הסובארו הייתה גם 1300 ואוטומטית וללא מזגן, שמעתי על הסובארו הזאת הרבה סיפורים! אני אשמח לדעת אם היא עדיין חייה או אפילו סתם לדעת מתי ירדה מהכביש!

מספר רכב 34-549-53 מצורפת גם תמונה של הרכב!

אל תיתפוס אותי במילה אבל אני זוכר בדוק את ה34-53 ראיתי כזו סובארו גם צבע לבן (אם אפשר להגיד שהוא לבן ביכלל).

ראיתי אותה על כביש דימונה ב"ש וזכרתי אותו טוב כי הוא עוד ניסה להשיג אותי ביום שבת ביגלל שנסעתי על סובארו 78 סטיישן.

אבל המצב שלו ממש היה מלהיות סביר ואם היה לו ביכלל טסט זו שאלה טובה.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

אם כבר הפכתם את השרשור לחיפוש מכוניות שהיו פעם אצל המשפחה:

גם לאבא שלי היתה 83 אוטומט, 1300, כחול מטאלי, מספר: 67-883-83, הייתי שמח להשים עליה את היד.

אחריה 88, 1600 אוטומט, גם כחול מטאלי, מספר: 27-463-88.

ולפניהן היתה קורטינה: 784-651.

* מזל שאבא שלי שמר קבלות ומסמכים 7000 שנה אחורה.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תוכן חדש...