Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב,

אנחנו לקראת קניית רכב חדש ויש לי התלבטות בין שני הרכבים האלו.

הנתונים הם כאלו:

1 - מאזדה לאנטיס שנת 2001 של ההורים של אשתי, יד שניה, עברה 185000 ק"מ בערך, מצב מצוין והכי חשוב אנחנו יודעים לגמרי את ההיסטוריה שלה בשבע שנים האחרונות כך שזה יתרון גדול.

2 - ניסן אלמרה 2001 1600 סמ"ק, יד שלישית עם 168000 ק"מ, נראית במצב סביר עדיין לא עברה בדיקה במוסך או מכון בדיקה. הייתה לה בעיה עם מנוע צעדים ובעקבות כך תוקן גם החלק במחשב שאחראי על הזרקת הדלק ויש צורך בכמה טיפולי פחחות שכנראה אם נרצה, המוכר יעשה אותם על חשבונו.

מצד אחד, מאד אהבתי את הניסן, את הנהיגה בה ואת ההרגשה שהרכב יושב עלהכביש יחסית ללאנטיס והיא גם קצת יותר מרווחת . מצד שני, את המאזדה אנחנו מכירים טוב, היא מטופלת במוסך טוב ומאד לא מוזנחת מה שאנחנו לא יכולים לדעת בודאות באלמרה לגבי ההיסטוריה שלה. (נתון נוסף, האלמרה היא עם מנוע של 1600 ולא של 1800, דגם שיובא לארץ רק בשנת 2001)

מה דעתכם, על מה הייתם הולכים? אילו שיקולים הכי חשובים בהתלבטות כזאת?

תודה רבה וערב טוב.

פורסם

אני לא מבין מה הדילמה. בעיקר בגלל שמדובר ברכבים בני עשור, אין בכלל ספק שעדיף הרכב המוכר לכם ושאיתו אתם יכולים להיות רגועים.

פורסם
אני לא מבין מה הדילמה. בעיקר בגלל שמדובר ברכבים בני עשור, אין בכלל ספק שעדיף הרכב המוכר לכם ושאיתו אתם יכולים להיות רגועים.

הדילמה היא בגלל שלמרות ההיכרות עם הלאנטיס, היה לי הרבה יותר נעים ליסוע באלמרה והיא גם קצת יותר מרווחת ויותר בטוחה.

השאלה אם זה שווה את הסיכון ברכב שאני לא יודע בוודאות את ההסיטוריה שלו.

פורסם

זה כבר החלטה שלך, אתה יכול לא ליפול עם האלמרה ואתה יכול כן ליפול, אף אחד לא יכול להגיד לך אם להסתכן או לא.

מה שכן אני יכול להגיד לך מה אני הייתי עושה במקומך, אם אתה יודע את ההיסטוריה של המאזדה ואתה בטוח שהיא אמינה אז הייתי הולך על האמינות וחוסך לעצמי את כאב הראש של המוסכים והתיקונים אחר כך.

(מצד שני זו יכולה להיות תכנית זדונית של חמותך ;) )

פורסם

בזמנו חיפשתי פרפקט, ומצאתי אלמרה 2001 מנוע 1.6 ליטר. המחיר שהתבקש עבורה היה נמוך יחסית.

התברר לי שיבוא סוג הרכב הנ"ל נחל כישלון חרוץ, לכן קרסו החליטו להפסיק את המשך היבוא.

עיקר הכישלון נובע מכך שהרכב גדול מידי עבור מנוע 1.6 ל' .קרסו למדו את הלקח והתחילו לייבא את הפרפקט 1.8 ל', שלדעת רבים נחשב לרכב מעולה.

לשיקולך.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...