Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום לחברי הפורום.

לאחר שביליתי כשעה במנועי החיפוש ותרתי אחרי תשובה מספקת, עדיין אשמח אם מישהו יפנה אותי או יוכל לתת כאן בתימצות את היתרונות והחסרונות ברכישת רכב מליסיניג.

השאלות שיותר מעסיקות אותי הן:

1. הבדלי עלות בין רכישה פרטית לבין ליסינג.

2. יכולת מכירת הרכב בעתיד במגזר הפרטי/האם ניתן למוכרו חזרה לחברת הליסינג?

3. אמינות הרכבים בליסינג.

4. השתלמות העיסקה בליסינג.

וכן, כל העולה על רוחכם הטובה :-P.

המון תודה.

ליאור.

פורסם

תשובות:

1. לעיתים זה יכול להגיע לכמה אלפים טובים של שקלים לטובת רכב הליסינג.

2. בגדול אין לדעת מה יקרה לשוק הרכב עוד כמה שנים, הכל יכול להיות. הנחת היסוד אומרת שמן הסתם יהיה קשה יותר למכור (תלוי בדגם) והמחיר ימשיך לרדת. ישנן חברות ליסינג שמתחייבות לקנות את הרכב חזרה וישנן שלא. תנסה לדרוש זאת, לא בטוח שתקבל התחייבות כזו.

3. הכל יכול להיות. בכדי לנסות ולהימנע מרכישת רכבים שחוטים ומוזנחים מומלץ לבדוק היסטורית טיפולים מלאה של הרכב אותו אתה רוכש. בנוסף, ניתן ומומלץ לבדוק גם במגרשי היבואן כמו לדוגמא לובינסקי טרייד. שם אתה יודע שהרכבים מטופלים במוסכי היבואן.

4. תלוי. מצד אחד ניתן להגיע לשנתונים חדשים יחסית כאשר הולכים על רכב בעל עבר בליסינג, מצד שני לאחר מכן קשה יותר למכור אותו ומחיר המחירון שלו יורד בהתאם. משתלם? יש כאלה שיגידו שזה לא משתלם ויש כאלה שיגידו שכן. אם אתה שואל אותי, זה יותר נוח. אבל זו רק דעתי.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

• תוכן חדש...