Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיריון 2010 מהשכרה.

הלכתי למלא אוויר - 31PSI כמו שרשום בספר רכב.

נדהמתי לגלות שבצמיגים הקדמיים הלחץ היה 41PSI ובאחוריים 36PSI.

מה יכולה להיות הסיבה לכך?

תודה רבה.

פורסם
ברשותי סיריון 2010 מהשכרה.

הלכתי למלא אוויר - 31PSI כמו שרשום בספר רכב.

נדהמתי לגלות שבצמיגים הקדמיים הלחץ היה 41PSI ובאחוריים 36PSI.

מה יכולה להיות הסיבה לכך?

תודה רבה.

הסיבה זה החפיפניקיות הישראלית. זה שטיפל ברכב היה מעוניין להפטר ממנו כמה שיותר מהר.

כל פעם שאני מתקן או מחליפ צמיגים בפנצריה אני מגלה שניפחו לי את הצמיג ל 40 - 50 PSI ...

אני תמיד מודד מייד כשאני מגיע הבייתה אחר טיפול כזה

פורסם
הסיבה זה החפיפניקיות הישראלית.

לא בהכרח.

רוב הסיכויים שהשעון במשאבת ניפוח בתחנת דלק לא היה תקין, השעונים האלו (במיוחד הישנים יותר) לא מדוייקים כלל, יש הפרשים של 5 PSI ויותר בין התחנות השונות.

יתכן גם שהשעון בתחנה שלך לא מדוייק, וכעת יש לך לחץ נמוך מהנדרש.

פורסם

תשמע הכי מדויק לבדוק לחץ אוויר כשהרכב עומד בבוקר.

מפני שתוך כדי נסיעה האוויר בגלגל והגלגל עצמו מתחממים מה שיגרום ללחץ גבוה יותר אך בערך כ - 10% עד 12% בלחץ.

מה שאתה מתאר הוא 25% יותר גבוה ממה שצריך להיות קיימות 2 אפשרויות או שהמשאבות שבדקת היו דפוקות,

או שבאמת היה טיפול לקוי בצמיגים בכל אופן תוריד את האוויר לכ - 10% מעל הרצוי לאחר נסיעה של 10 דקות או יותר וכל יהיה בסדר.

פורסם
לא בהכרח.

רוב הסיכויים שהשעון במשאבת ניפוח בתחנת דלק לא היה תקין, השעונים האלו (במיוחד הישנים יותר) לא מדוייקים כלל, יש הפרשים של 5 PSI ויותר בין התחנות השונות.

יתכן גם שהשעון בתחנה שלך לא מדוייק, וכעת יש לך לחץ נמוך מהנדרש.

אני תמיד בודק עם מד לחץ דיגיטלי שאני מחזיק בבית, ומנפח עם קומפרסור אישי שלי :)

אני לא אוהב להגיע למשאבות אויר שבתחנות דלק.

• תוכן חדש...