Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סרגיי, הוצא היסטורית טיפולים, ראה מה עשו לגיר במהלך חייו; אם אתה באחריות עמוד על כך שיחליפו שסתומים!

כמו כן, כל עוד אתה באחריות יצרן (תבדוק) עמוד על כך שכל תקלה במערכת ההידראולית תתוקן מיד כדי לא לגרור נזק לתקופה שלאחר תום האחריות.

הרכב שלך סה"כ נפלא במודל הזה, אתה תהנה ממנו מאד, סע בביטחה.

תבלה,

אודי

אודי לצערי האחריות יצרן נגמרה בסוף יולי,המכונית עלתה על הכביש ב2007 למרות שברשיון רכב רשום 2008.

ההידראוליקה עובדת מצוין בינתיים תפו..תפו..תפו :-D

בעניין הגיר דיברתי עם החברת הטריידאין, והם אמרו שיתקנו את זה במוסך שאיתו הם עובדים, כנראה שאצתרך לנסוע לשם כדי לוודע שלא יפרקו לי כל מיני חלקים שלא צריך. שוב תודה ונקווה שלא יהיו תקלות נוספות, הרכב באמת נפלא למרות הפחד שקיים בגלל הסטיגמה "סיטרואן רכב לא אמין".

Hyundai IONIQ

פורסם

תנסה לברר בדיוק מה הם הולכים לעשות ואיפה (באיזה מוסך\מכון גירים), תעלה את המידע לכאן וננסה לעזור.

יש המון מידע על הגיר, ו- C5 בכלל, בפורום, חפש AL4 ותהנה ממידע רב.

בהצלחה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

זה גיר מעניין מאוד, הוא לא לומד הרבה, בעבר היה לי רנו קליאו B שנת 2000 מנוע 1600 , והבעיות היו זהות . זה מרגיש כאלו נכנסו באוטו שלך מאחור.

להאצת הרכב תוך כדי הורדת הילוך, תילחץ גז במכה עד שלושת רבעי טווח רגלית הגז , כשיירד הילוך, תשחרר את הרגלית לכמות הגז הרצויה למהירות שאתה רוצה להגיע .

גם אני נילחצתי מהמכה לאחר עצירה, ניכנסתי למכון גירים ואמרו לי שכך הגיר. נסעתי על הרכב כשנתיים וכשמכרתי אותו בבדיקה לפני הקניה, נאמר לקונה כי הדפיקות בגיר רגילות ע"פ שנת הרכב.

אישתי קיבלה רכב חלופי כי רכבה היה בתיקון , רנו סימבול , רכב חדש עם מעט ק"מ וגם שם היו דפיקות דומות בגיר.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

אני אתן קצת אור על הגיר הזה.

לגבי הבעיה שלך בגיר, ישנה החלקה בזמן עצירה וההילוך הראשון אינו מצליח להשתלב.

הבעיה נובעת מרינגים שבורים בציר האחורי של הגיר. לא עדכון תוכנה, לא לימוד גיר ולא החלפת שסתומים יפתרו את הבעיה הזאת.

לגבי איפוס הגיר, ישנה אפשרות ע"י סורק יעודי של סיטרואן לבצע כיול למערכת. לא תרגיש איזה שנוי משמעותי.

זה מבוצע בד"כ לאחר החלפת שסתומים או שיפוץ גיר.

עדכון תוכנה אם יש, אז טוב לעדכן. אם התוכנה שלך מעודכנת אז זה לא רלוונטי.

אין דבר כזה לימוד לגיר. הגיר פשוט לומד את סגנון הנהיגה שלך תוך כדי נסיעה. אם הוא רואה שיש לך רגל כבדה על הגז אז הוא ימשוך את ההילוכים ויעביר אותם בסל"ד יותר גבוה. אם הוא רואה שאתה מלטף את הדוושה אז הוא יעביר הילוכים בסל"ד יותר נמוך.

בכל מקרה ברגע שאתה מכבה את האוטו, בהתנעה הבאה הוא "שוכח" את הנסיעה האחרונה ולומד את הסגנון שלך מחדש.

מקווה שעזרתי במקצת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדקון:

הבעיה אם הגיר נפתרה ע"י החלפת הרינגים כמו שasix אמר.

הגיר מתפקד נהדר, ביינתים תפו..תפו..תפו.. :lol:.

תודה לכל מי שניסה לעזור.

Hyundai IONIQ

• תוכן חדש...