Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לגבי יונדאי קופה 2003 2700 סמ"ק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלן חברים אתם כבר כנראה מכירים אותי אני קניתי לפני כשלושה שבועות את הפיג'ו החדשה שלי :) ואני מאוד מאוד מרוצה והכל בזכותכם!

לנושא : חבר שלי במזל סיים את לימודי הנהיגה והמלווה שלו .

הוא כרגע מתענין ביונדאי קופה 2003 שמחירה נע בין 60-65 אלף.

אני כבר הסברתי לו שזה לא מכונית ספורט ואין לה אחיזה טובה אבל זה אוטו אם המון פוזה, והוא כבר כמה זמן אומר לי שהוא מעונין לרכוש אחת, אבל כמובן לפני זה אמרתי לו שאנחנו נקבל עוד מידע מצוות הפורם .

אני יושב איתו כאן אייתי ומחכים לתשובה ממכם כל השאלות יעברו דרכי ואני יסביר לו כבר בדרך שלי.

המאפיינים שאני כבר יודע על האוטו זה שהוא בנסיעה רגועה שותה 1:10 (2700 סמ"ק) מנוע V6 טימפטרוניק או ידני , מושבים תומכים ונוכים, וכל מה שציינתי מקודם.

אם יש איזה שהם בעיות במכונית הנ"ל שאנו יכולים לשמוע אליהם יתקבל בברכה ועוד שאלה נוספת כמה יעלה ביטוח לנהג צעיר בגיל 18 ביטוח מקיף+חובה סה"כ על הרכב הנ"ל 2700 סמ"ק.

תודה רבה לכל העוזרים שיהיה לכם ערב טוב.

פורסם

היה לי את הרכב הנ"ל למס' חודשים עד שהוא נמאס עלי.

הרכב ממש לא קרוב ל1:10, יותר קרוב ל1:8. התנהגות שלו פשוט על הפנים פשוט גרועה, ביטוח אני זוכר שהיה לי יותר יקר כי זה היה בצבע אדום והוא היה נחשב באותה תקופה לרכב גניב.

הייתה לי בעיה בגיר (טיפטרוניק), הוא הרבה פעמים לא היה נכנס לדרייב והיה נשאר על ניוטרל והיה צריך לשחק עם הגיר עד שזה היה נכנס, כשפניתי למוסך ושאלתי אם זה כ"כ בעייתי לסדר, הם אמרו שלא ושזאת בעיה מוכרת, לכן אני לא בטוח שהבעיה הזאת הייתה רק אצלי.

בתקופה שהרכב בילה אצל אחי, שזה היה לפני שהוא עבר אלי, הרכב הרבה לבקר במוסך.

הרכב אומנם יפה ומאד מושך בנות ופוזות וכל השטויות האלה, אבל אתה לא נהנה ממנו, וחבל להשקיע ברכב ולא להנות, לדעתי בתקציב הנ"ל אפשר לקנות רכבים שהם באמת ספורטיבים ותהנה מהם ויותר יפים מהרכב הזה.

בהצלחה

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

ובכן הv6 של יונדאי בשנים הללו אינו מבריק במיוחד אך התיבה הידנית עושה עימו חסד,סך הכל הרכב מתנהג בצורה טובה,הייתי אומר מספיקה ביותר עבור הנהג החדש,אני בספק אם יהיה לו את הב**ים לקחת אותה אל המקסימום.

לגבי ביטוחים,

בן דודי בזמנו בירר עבור ה2.0 בן 28 עם עבר ביטוחי נקי,באיזור ה3500 מקיף+חובה.

לטעמי,אם היינו מורדים את הסמל ומשפרים מעט את איכות תא הנוסעים,מדובר באחלה ערך בישביל הכסף.

167 כוחות סוס ידניים,מראה ספורטיווי וקרבי בהחלט,אחזקה יחסית זולה+אמינות,סחירה.

אגב אני לא חושב ש65k יספיקו ל2.7 ידנית,ואם כבר הוא שוקל לקחת את ה2.7 אוטומטית,שילך כבר על ה2.0 ידנית

מהסיבות הברורות.

Porsche 944 turbo

פורסם
ובכן הv6 של יונדאי בשנים הללו אינו מבריק במיוחד אך התיבה הידנית עושה עימו חסד,סך הכל הרכב מתנהג בצורה טובה,הייתי אומר מספיקה ביותר עבור הנהג החדש,אני בספק אם יהיה לו את הב**ים לקחת אותה אל המקסימום.

לגבי ביטוחים,

בן דודי בזמנו בירר עבור ה2.0 בן 28 עם עבר ביטוחי נקי,באיזור ה3500 מקיף+חובה.

לטעמי,אם היינו מורדים את הסמל ומשפרים מעט את איכות תא הנוסעים,מדובר באחלה ערך בישביל הכסף.

167 כוחות סוס ידניים,מראה ספורטיווי וקרבי בהחלט,אחזקה יחסית זולה+אמינות,סחירה.

אגב אני לא חושב ש65k יספיקו ל2.7 ידנית,ואם כבר הוא שוקל לקחת את ה2.7 אוטומטית,שילך כבר על ה2.0 ידנית

מהסיבות הברורות.

הבעיה שבשוק כרגע אין הרבה מהסוג של ה 2000 סמ"ק והמחיר שלהם קופץ ב 5 אלף שקל ובכלל נדיר למצוא אחת ידנית ראיתי ביד 2 אחת ידנית 2000 ב 70-75 אלף שקל וזה כבר לא בשבילו 65 זה המקסימום למכונית ויש לו עוד בצד לביטוח שעדיין אין לי אינדקציה בערך כמה זה עלול לעלות.

• תוכן חדש...