Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mac audio zx 4000 - שרשור מגברים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול רכשתי את המגבר הנ"ל (משומש כמובן) במחיר שווה לכל נפש :wink:

שמתי לב שבמגבר יש 2 יציאות RCA שרשום עליהן OUTPUT.

אם אני מבין נכון, אני יכול דרך 2 יציאות אילו לשרשר עוד מגבר וכך בעצם להגביר זוג רמקולים נוסף? האם נכון הדבר?

במידה ואכן אני צודק, פשוט לחבר OUTPUT של המגבר ל-INPUT של מגבר אחר וזהו?

אני מצטט מתוך חוברת ההפעלה של המגבר:

5.5 OUTPUTS FOR CONNECTING ADDITIONAL AMPLIFIERS

The input signal of the INPUT connections CH1 / CH2 (6) is forwarded directly to the OUTPUT (7) jacks. The OUTPUT connections allow

the use of additional amplifiers without requiring additional T-plugs and cables.

תודה.

פורסם

הבנת נכון. הסיגנל שנכנס למגבר מועבר AS IS למגבר השני.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר - תודה.

ROMEK - אין צורך להיות ציניים. יש סיבה לשאלה שלי (ראה המשך תגובה).

עכשיו להמשך: ב-HU שלי יש 2 יציאות למגברים. אני מתכוון לחבר סט קומפוננט קדמי + סאב למגבר 1 וסט רמקולים אחורי למגבר שני (דרך אופצית השירשור שגיליתי כרגע במקרה לגמרי).

האם תהיה לי שליטה דרך ה-HU על עוצמת הרמקולים האחוריים? או במילים אחרות FADE יתפקד?

פורסם

2 יציאות כלומר זוג RCA בודד או שתי יציאות כלומר שני זוגות RCA?

אם האופצייה השנייה אז יש לך שתי יציאות למגבר, כלומר קדימה ואחורה ואז כן, יש לך FADER.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, אופציה ב' היא הנכונה (2 זוגות RCA).

אבל נראה לי שלא הבנת את הכוונה שלי: 2 זוגות ה-RCA יהיו מחוברים למגבר אחד (קומפוננט קדמי + סאב).

אותו מגבר יעביר סיגנל למגבר שני שאליו יחוברו רמקולים אחוריים.

ע"פ הסטאפ הזה אני אוכל לשלוט על עוצמת הרמקולים האחוריים למרות שהם לא מחוברים ישירות ליציאה של מגבר ב-HU אלא דרך מגבר אחר?

נ.ב. יש גם אפשרות לחבר את כל הרמקולים דרך אותו מגבר והסאב יהיה מחובר למגבר השני. ואז השאלה היא האם אני אוכל לשלוט על עוצמת הסאב דרך ה-HU.

פורסם

לא התכוונתי להיות ציני, פשוט ברח לי קצת :wink:

אם תחבר את האחוריים מאותו RCA של הקידמיים אז לא יהיה לך פיידר.

אם תחבר את הנ"ל בהמשך לסאב אז יהיה לך פייד בינהם, אבל גם על הסאב.

הכל שאלה של חשיבות וסדר עדיפויות.

מתחדשת*

פורסם

אז השירשור בעצם נותן לך רק אפשרות להגביר עוד רכיב אבל לא תהיה לך שליטה בלעדית על אותו רכיב ספציפי? במידה ואני מחבר 4 רמקולים למגבר הראשי ואת הסאב למגבר המשורשר (לאותו RCA של הרמקולים האחוריים, נגיד) כשאני אנמיך את עוצמת הרמקולים האחוריים גם הסב יוחלש?

פורסם

נכון.

אבל יש מגברים בעלי חיבור לגיין חיצוני, אם אחד המגברים שלך מצויד בגיזמו הזה אז יש לך פיתרון.

מתחדשת*

פורסם

לצערי אין לי את האופציה הזו... :oops:

נו שויין. גם ככה אני אנמיך את הרמקולים האחוריים רק כאשר התינוק ישן מאחור ואז בכל מקרה צריך להנמיך את הסאב :wink:

תודה על המידע.

• תוכן חדש...