Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנצ'יה פריזמה סימבול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שאפשר להרחיב את טווח החיפוש. הנ"ל הייתה באר שבעית עד לפני כשנה ונמכרה , אבל אני חושב שגם הקונה הוא באר שבעי

הנל שלי , היתה של חנן בזמנו בצבע כחול , או לפחות מה שנשאר ממנו .

מאז הרכב עבר אליי ולמכירה בשנית , אגב יפתח המנוע המקורי שם ולא חייב לקבל אותה גודשת , אם אתה חושב שקרב יספיק לך :-)

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברה תודה רבה לא ידעתי שיש כל כך הרבה תצפיות על פריזמות...

אישית הייתי נוסע לצפון לאחר תצפיות של אנשים ולא מצאתי כלום :-(

מי מהתצפיות בטוח שמדובר על פריזמה סימבול ולא 1.5 "רגילה"?

עוד תמונה לתזכורת:

Lancia-Prisma_1986_800x600_wallpaper_05.jpg

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
הנל שלי , היתה של חנן בזמנו בצבע כחול , או לפחות מה שנשאר ממנו .

מאז הרכב עבר אליי ולמכירה בשנית , אגב יפתח המנוע המקורי שם ולא חייב לקבל אותה גודשת , אם אתה חושב שקרב יספיק לך :-)

אה, בסוף אתה קנית אותה? נדמה לי שגם דיברת איתי בטלפון כשחנן היה בחו"ל

אם יש לך תמונות ל הרכב, אשמח אם תשלח לי למייל

תודה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יש פריזמה כחולה 88 במגרש ליד קניון חולון שהולכת ומתפרקת.

כבר שנה וחצי לפחות היא שם עם שלט למכירה.

הייתה עוד אחת לבנה במצב טוב לפחות עד לפני שנתיים אצל אחד העובדים של "המוסך של תמיר" בחולון בנסיעה יום יומית ועם שלט למכירה, אין לי מושג אם היא עדיין שם.

פורסם
החיסרון שלה היה שהמוסכים לא ידעו לטפל בה. היחידים שידעו לטפל בה היו אנג'לו בת"א ואלכס באשדוד.

בשנות השמונים אבא טיפל בסובארו במוסך שמשון ביהוד, ואני אחריו עם הלנצ'יה דלתא שלי באותו המקום, אתה בהחלט יכול לצרף את מוסך שמשון כמי שידע לטפל במכוניות הללו היטב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נדמה לי שכבר שאלת לפני כמה זמן........

זאת ראיתי פעם אחרונה לפני חצי שנה

76091291.jpg

וזאת בוודאות עדיין במצב נסיעה, יכול להיות ללא טסט. והיא עומדת באותו המקום.

81395402.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

קצת אחרי שקיבלתי רשיון הורי קנו פריזמה חדשה, 1.6 קרבורטור, לא סימבול לצערי, שנת 88.

היה אוטו מדהים.

לפני כשנה קניתי פריזמה 88 1.5 יד ראשונה מפנסיונר באמצע שנות ה 80 לחייו.

קנה אותה חדשה כשיצא לפנסיה.

נקנתה עם פחות מ 80,000 ק"מ, המוכר אמר שהעדיף בדרך כלל ליסוע באוטובוס בגלל בעיות חניה...

נראית מבפנים ונוסעת (חופשים/קרקושים) כמו אוטו עם 80,000 ק"מ=נהדר!

אבל מבחוץ קטסטרופה - חלודה :?

504L, אולי מכרת את שתיהן? הפרוספקט של ה 89 בידי כולל השירבוטים של איש המכירות עליו (מחירי תוספות וכו')

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
בשנות השמונים אבא טיפל בסובארו במוסך שמשון ביהוד, ואני אחריו עם הלנצ'יה דלתא שלי באותו המקום, אתה בהחלט יכול לצרף את מוסך שמשון כמי שידע לטפל במכוניות הללו היטב.

השאלה איזו דלתא. ברגילות לא היתה בעייה אבל בסימבול והדלתא המקבילה לא ידעו לטפל. עד היום הרבה מוסכים מסתבכים עם רכב מודרני אז בשנים האלה זה בכלל היה יוצא דופן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה נקרא רכב מסובך למוסכים? מה מסובך בו?

בסיטרואן BX בשנות ה80 ותחילת ה90 אפילו המוסך המרכזי בבני ברק לא ידע לטפל (הייתה לאבא שלי חדשה ב88.

לא רק שלא ידעו לטפל אלא אפילו הוסיפו לפעמים תקלות חדשות,כנראה שפשוט לא היה להם מושג מה הם עושים.

פורסם
השאלה איזו דלתא. ברגילות לא היתה בעייה אבל בסימבול והדלתא המקבילה לא ידעו לטפל. עד היום הרבה מוסכים מסתבכים עם רכב מודרני אז בשנים האלה זה בכלל היה יוצא דופן.

לאנצ'יה דלתא מדגם "נבלה"...כשהיא נסעה היא היתה נפלאה, לא תמיד היא נסעה, ולפעמים היא נסעה מקרטעת למוסך. (עד שחיים (הבן של שמשון) החליף בין הדיזות בקרבורטור...ואז היא נסעה נפלא!)

אלוהים איזו נבלה!

אבל כיפית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

504L, אולי מכרת את שתיהן? הפרוספקט של ה 89 בידי כולל השירבוטים של איש המכירות עליו (מחירי תוספות וכו')

שי

מכרתי דגמי 89' ומעלה בסוכנות החיפאית. הרכב הראשון שמכרתי היה Y10 פילה, לבנה לחלוטין. זוכר דגם כזה?

בהערת אגב, Y10 היתה מכונית מדליקה ושיקית. Y10 טורבו היתה מכונית פרועה ושיקית. קומץ Y10 נמכרו עם מנוע 1.3 ואבזור עשיר. מעניין מי מהן שרדה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הטעות היא שלי, שתי הפריזמות שהתייחסתי אליהן הן משנת 88, ושתיהן נרכשו בסוכנות המרכזית בת"א, כך שלפחות מבחינה זו אין כאן סגירת מעגל :cry:.

מסכים עם התייחסותך ל Y10, שילוב נהדר של אלגנטיות וחסכון.

אני זוכר איך הסתכלתי עליהן בהתפעלות במוסך המרכזי בזמן שבאנו לטפל בפריזמה שהייתה של הורי (וכפי שכבר נכתב כאן לפני, היא נסעה נהדר, הבעיה היתה שהרבה מהנסיעות שלה היו למוסך. התקלות הבולטות שאני זוכר - התחממות מנוע, חלון חשמלי שכשל והכי גרוע - גיר ידני(!) שהלך אחרי שנה ו 20,000 ק"מ, וזה לא היה בגללי ! את האגרסיות שלי כנהג צעיר הוצאתי על טלבוט 1510 אמיצה שקדמה לפריזמה).

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...