Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

תמליצו לי בבקשה על אתרי טבע, שאפשר ושווה להצטלם בהם בעונת הסתיו - סוף אוקטובר, באזור מרכז והשרון.

תודה ויום טוב.

פורסם

שאלה שנורא קשה לענות עליה. תלוי מאוד מה אתה מחפש ולמה אתה מצפה.

הרבה זוגות רוצים להצטלם במקומות עם איזה ערך סנטימנטלי, אני מניח שלכם אין כאלה.

נשארנו עם דרישה פשוטה לצילומים יפים - זה כבר לגמרי בתחום אחריותו של הצלם. צלם טוב לא צריך מקומות בומבסטיים לצילום, הוא כן צריך אינטרקציה טובה איתכם ושליטה ברזי הצילום. תתפלא כמה מקסים יכול להיראות השדה הכי עלוב בעולם ליד נתניה (שום דבר אישי, סתם דוגמא).

הפיתרון עבורכם - לחשוב בערך איפה תרצו להצטלם - שדה, יער, ים, עיר, ולהתייעץ עם הצלם. אם אתם ממש חרוצים אפשר לעשות סיבוב מקדים רומנטי עם כמה פיקניקים בדרך. כך גם תזכו לעשות טיול נחמד, ואולי תפתחו יחס סנטימנטלי למקום מסויים.

זה גם רעיון נחמד לצילומים - מפה משובצת, סל קש, כוסות יין - פיקניק בבגדי חתונה.

זה אולי נשמע נדוש ודביק, אבל הכי חשוב ביום הצילומים זה שאתם תהנו, תהיו קלילים. קחו לכם מספיק זמן לפני האירוע עצמו, קחו איתכם אוכל ושתיה מפנקים, תעשו מזה יום כיף. זה ישדרג את הצילומים הרבה יותר מכל בחירה של אתר צילום.

והמון מזל טוב!

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

בנתניה אני יכול להמליץ על שני מקומות: הפארק הציבורי מול מכללת אורט וסלקום באזה"ת החדש, ופארק אלכסנדרוני בפאתי שכונת אזורים / נוף גלים. בשניהם יש גישה קלה עם רכב, לא צריך ללכת הרבה (על עקבים, או ללכלך את השמלה) וצלם טוב יוכל להוציא משם תמונות איכותיות בלי בעיות. בנוסף, יש את שלולית החורף בשכונת אזורים וכמובן גם את הטיילת החדשה, לא בדיוק טבע אבל יכול להיות אחלה לוקיישן.

ברעננה לא חסר מקומות, סע לאורך רחוב הפרדס המשותף ותמצא שם מאה מקומות ירוקים ויפהפיים במידה שווה. יש גם גן ציבורי נחמד בין רחוב קלאוזנר לרמב"ם, הגובל בבי"ס יסודי "מגד" וסמוך לבניייני העיריה ברח' אחוזה. שם יש לא רק עצים וטבע, אלא גם נקודות ארכיטקטוניות מעניינות ואת ביה"כ הגדול של העיר. לבסוף, יש כמובן את פארק רעננה (זה עם האגם) ושכונת לב הפארק הצמודה אליה. זה יכול לדעתי להיות ה-מקום בשבילכם.

לא הייתי בארץ כבר כמה חודשים, אבל אני מתאר לעצמי שרבים מהמקומות הירוקים החליפו את צבעם לצהוב בימים אלה. קחו את זה בחשבון.

פורסם

גן לאומי חוף השרון, בדיוק מערבית לקיבוץ שפיים. (צפונית לארסוף.)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...