Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדואר בא היום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה יצא שהזמנתי כמה פריטים מחו"ל ותמיד אני מקבל הודעה על חבילה כאשר הפתק שלה בצבצע אפור, ובאתר של הדואר אין שום מידע לגבי המספר הסידורי של החבילה.

כל פעם שהלכתי לקחת חבילה, פשוט נתנו לי אותה בלי לזהות אותי ובלי לחתום להם על שום דבר, ככה יצא ששמו לי פתק לבוא לקחת 2 חבילות, כאשר השם הפרטי הוא לא שלי אבל השם משפחה כן ולכן חשבתי שזה שלי כי אני מחכה גם ל-2 חבילות. ככה יצא שלקחתי 2 חבילות של שכן שלי בלי שאף אחד ידע מכל הסיפור.

אז מה מונע מהם לגנוב חבילות בלי שמישהו ידע בכלל? הרי אין מעקב

ובכלל, עם מי אפשר לדבר שם שיפסיקו לשים לי בתיבה מכתבים של כל הרחוב? משום מה הדוור לא מתאמץ לבדוק בתים חדשים ברחוב ודווקא אצלי הוא זורק את המכתבים שלהם וזה כבר הופך להיות מציק שאני צריך לחלק מכתבים לכמה בתים בכל פעם. שלא לדבר על זה שאני רואה על הקופסה של הוט מכתבים שמחכים שהבעלים שלהם יאסוף אותם. ובנוסף בגלל שיש לי כלב, הוא אפילו לא מצלצל לי שיש דואר רשום אלא שים לי את הפתק והולך!

ואז אני מגיע לסניף דואר לאסוף את הדואר, ושם מחכה לך תור של 3 איש במקרה הטוב ואז אתה מחכה רק חצי שעה בתור, ובמקרה הפחות טוב יש 15 איש שצועקים כמו חיות כי הם מחכים לקנות בול כבר שעה שלמה. ואני כולה רציתי לבוא לקחת את החבילה שלי ולברוח משם.

וכל זה למה? כי סגרו סניף בשכונה שלי והעבירו שכונה שלמה (יחד עם עוד שכונה אחרת) לסניף המרכזי שכנראה משרת את כל העיר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ככה זה שיש מונופול.

השירות של הדואר היה גרוע, ונהייה גרוע עוד יותר.

על דואר שאיננו רשום אין מעקב, ואין שום מניעה שהוא ימסר למישהו אחר.

:turn-l:
פורסם

דווקא השירות בדואר בארץ לא כל כך נורא בהשוואה למדינות אחרות. אולי המענה הטלפוני גרוע במיוחד.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
עם מי אפשר לדבר שם

http://www.israelpost.co.il/postquestion.nsf/questionform?Openform

תתפלא, זה עוזר.

אם אתה רוצה תשובה בכתב כדי שישאר לך תעוד, אל תרשום טלפון, אחרת עלולים להסתפק בתשובה טלפונית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תודה, השארתי להם מייל לחזרה, נקווה שיאפשרו לי לעבור סניף לאחד שנמצא 5 דקות ממני והתורים שם קצרים יותר.

in the face

with a chair

פורסם

היה לי בעיה דומה,

מה שעשיתי היה לרכוש תיבה (מקבלים מפתח) בסניף דואר קטן וחביב דיי קרוב לביתי, והסרתי לגמרי את תיבה הדואר שלי.

כל המכתבים מגיעים לשם, אף פעם לא נגנב שום דבר, והכל כמו שצריך.

פורסם

יש עדכון, התקשר אלי מנהל הסניף בו יש לחץ ושמשם שולחים את כל המכתבים.

בעניין הטעויות של המכתבים, דבר ראשון מסתבר שהדואר הוא לא המחלק היחידי ושיש חברות חיצוניות שמחלקות, למשל בזק עובדים עם חברה פרטית ולא שולחים דרך הדואר ולכן לא תמיד מדובר בטעויות של הדואר. דבר שני ספציפית באזור שלי הוחלף הדוור והחדש לומד את המקום והוא ירענן אותו לגבי הרחוב שלי.

לגבי הלחץ, הוא טוען שזה קרה בזמן האחרון בגלל החופש הגדול ושיצא מכרז לפתיחת סניף קרוב יותר אלי, והמצב בסניף אליו אני רוצה לעבור לא יותר טוב לטענתו ככה שחבל לעשות את כל הפרוצדורה של ההעברה אלא עדיף לחכות לסניף החדש שיפתח שאליו אני יועבר אוטומטית.

בקשר לחבילות שאני לוקח ללא חתימה וזיהוי, מסתבר שזה נשלח בעצם בדואר רגיל כמו כל מכתב, רק בגלל גודל החבילה הדוור לא יכול להביא לי אותה לבית כמו מכתב ולכן הוא משאיר לי פתק כמו של מכתב רשום אבל מדובר בעצם במכתב רגיל לכל דבר. הוא אמר לי לשים לב שבפתק הבר קוד מתחיל באותיות YY וזה אומר שמדובר בחבילה שלא בדואר רשום אלא ברגיל.

ולמרות שהשארתי להם רק אימייל וכתובת שלי בפניה אליהם, הם כנראה חיפשו אותי ב-144 והתקשרו לסלולרי של אמא שלי שהוא בעצם על השם שלי. לא חשבתי שהם באמת יטפלו בעניין, בטח שלא באותו יום ששלחתי אליהם את הפניה.

in the face

with a chair

פורסם

המצב שאתה מתאר כאן זה לא רק אצלך.

אני גר באזור מתפתח בפתח תקוה - כפר גנים ג', הבניה רק מתרחבת וכמובן גם הדיירים החדשים.

בעבר היה סניף זכיין באזור אך הוא נסגר, מה שקרה הפנו את כל הדיירים לסניף אחד אשר מטפל באזור דיי רחב. למי שמכיר - כל אזור נווה עוז וכפר גנים.

מה שהולך שמה זה גהנום, כל הזמן יש תורים, אין עם מי לדבר כי יאמר לזכות הפקידות שהן באמת משתדלות, אך מה לעשות שאנשים מבוגרים עדיין לא מכירים את האינטרנט ובאים לשלם את כל החשבונות שלהם, גם שלא נדבר עד שהם מוציאים את הכסף וכו'. כל זה מעכב ונוצר התור.

בסניף המרכזי בפתח יותר גרוע, שמה במקרה הטוב התור הוא 10 דקות, במקרה הגרוע כבר הגעתי להמתנה של שעה.

התלוננתי פעמיים דרך פניות הציבור על מה שהולך, בשני המקרים קיבלתי את אותה תשובה - חברת דואר ישראל בלה בלה בלה עם השירות, לא אופייני לנו הדרך של השירות והודעה הועברה למנהל הסניף. האם היה שינוי? ברור שלא.

עוד מקרה שקרה לי השבוע, הגיעו לי 2 חבילות מחו"ל לישראל, חבילה אחת עדיין בסטטוס שהועברה למכס ת"א, התקשרתי היום אל המכס והאישה שמטפלת בזה(מישהי בשם שלומית), אמרה לי שהחבילה בכלל עדיין לא הועברה אליה ולנסות שוב לטלפן במהלך השבוע, החבילה הגיעה ביום חמישי שעבר, עברו כבר 5 ימים ואין לי עם מי לדבר.

זה פשוט נורא, אני כבר לא מתלונן, כי התשובות השבלוניות שלהם שוב יחזרו.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
מה שעשיתי היה לרכוש תיבה (מקבלים מפתח) בסניף דואר...

כל המכתבים מגיעים לשם, אף פעם לא נגנב שום דבר...

יש לי תיבה כזו וכל הדואר נשלח אלי עם מספר ת.ד. נכון - ולמרות זאת אחוז ניכר ממנו מוצא את דרכו לתיבות אחרות של בני משפחה, או נעלם לחלוטין. מה כל כך קשה לקרוא ארבע ספרות של ת.ד. ולשים את הדואר בתיבה הנכונה?!?

:turn-l:
פורסם
ולמרות שהשארתי להם רק אימייל וכתובת שלי בפניה אליהם, הם כנראה חיפשו אותי ב-144

שווה להם להשקיע את המאמץ לחפשך ובלבד שלו תקבל תשובה בכתב.

(אולי יהיו ניסים ותקבל גם מכתב חלקלק).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מה תעזור לי תשובה בכתב? הם יכולים לכתוב הרים וגבעות ולך אחרי זה תכתוב להם שוב כי לא קיימו כלום, ושוב יבטיחו ויתנצלו וככה הלאה.

in the face

with a chair

פורסם

משום-מה, ההבדל בין הסניפים תמיד היה גדול מבחינת איכות העבודה והשירות.

בשנים האחרונות מורגשת לדעתי ירידה כללית באיכות, בכל הסניפים.

לדוגמה, בעבר הדואר הרשום היה מגיע עם הדוור עד פתח הדלת.

היום? שום-כלום, גם אם מדובר במעטפה של 5.4 גרם,

אתה קודם צריך לחכות שישימו לך בתיבה הזמנה לבוא למחרת היום,

ורק אז להגיע לסניף ולעמוד 10-20 דקות בתור. כן, זאת לא טעות.

במילים אחרות, כשנשלח דואר רשום מת"א לירושלים, ביום הראשון לא קורה כלום,

ביום השני הוא כנראה מתמיין, ביום השלישי אתה מקבל הודעה בתיבה, ורק ביום הרביעי תוכל לאסוף אותו.

עוד משהו - על דואר24 שמעתם? לא אצלנו, בכל מקרה. 72 שעות מינימום...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...