Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרפרים יצאו מליבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא בטוח לאיזו תגובה אתה מצפה... אישית, העדות המצמררת הזה החזירה אותי לנתניה, ולא במובן הטוב של המילה.

גם אם נתעלם מהניסוח המשעשע ("לבוא אלי הבית", "farfarim יצאו מליבי" וכו'), הבחור נשמע כמו ערס מדופלם, נקודה.

אני מקווה שיהיו להם חיים טובים ביחד, כי מהסביבה הקרובה שאני מכיר, הסיפורים האלה בד"כ לא מסתיימים טוב בטווח הרחוק.

פורסם
אחותי הקטנה השתתפה בפרויקט של סלקום,אם ראיתם מועדון לילה או היום מונית הכסף ,אז בטח ראיתם אותה בפרסומות,היא צריכה הצבעות בפייסבוק .

קישור למי שלא ראה

http://www.youtube.com/user/cellcomisrael

תשמע, אין לי שום דבר נגדך ואני בטוח שאם אתה כותב בפורום הזה אז אתה בנאדם נורמלי ונחמד.

אבל שה' ישמור, אין לי מושג בכלל איך נתנו זמן מסך לסיפור שלה. בושה.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

המשפט הכי חזק בסיפור היה "קנה פחית, פתח אותה כזה -טססססססססס- לקח שלוק והעיף את הפחית. כאילו אבא שלו מיליונר"

פורסם

יש אפשרות להצביע נגד סלקום שיורידו את הקטעים האלו מהטלוויזיה וימנעו מבני-נוער צעירים (וגם מבוגרים כאחד) לראות אותם?

פורסם

לא רק שלא יורידו, הסרטון הזה כבר קונה לעצמו מעריצים בקצב מסחרר, המתבדחים על חשבון הנערה. בדיוק כמו הרייטינג של "משה, מלצר חולון".

בנוסף, תוך כדי התעלמות (קשה) מאלמנטים התורמים לסיפור כמו השפה הקלוקלת, ומבלי לנסות לחנך אף אחד, פשוט לא נראה לי הגיוני שבעוד בני 17 ממוצעים מפנטזים על שינוי העולם, הנערה מפנטזת על קבר.

פורסם

כשרואים את הסרטון הזה (שכולי תקווה שהוא בדוי והאחות היא שחקנית מוכשרת), קשה שלא לגלוש לשאלות מהותיות בדבר החינוך שהנערה קיבלה עד לרגע הפגישה עם הבחור, ומידת המקובלות החברתית שלה אז ועכשיו. אבל שיהיה. יותר מטריד אותי שאנשים נורמליים עלולים לראות את זה ולחשוב שזאת אשכרה הדרך למצוא אהבה או אושר בחיים. לילדים ובני נוער שצופים בזה יכול להיגרם חתיכת נזק, בגלל שלאידיוט אחד היה רעיון, ואידיוט אחר אישר אותו לשידור.

פורסם

או קיי

:puzzled:

ואיך זה בדיוק אמור לגרום לי לרצות להתחבר לסלקום?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טוב, ראיתי. עכשיו שנרעגתי מלהקרע מצחוק. כדברי אחד מח"זלינו זכרונם לברכה, הידוע בשמו רו"מ ז'וז'ו חלסטרה זצ"ל, מה זה החרטא הזה? וזה עוד פריים טיים? jesus christ!!!

וברצינות, לפי כמות הבדיחות שמריצים עליה רק שלא יקרה לה איזה תופעת jessi slaughter....

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

תגידו, רק לי היא מזכירה את ליטל מעתוק?

18061_1250344152344_1641703030_601462_2247190_n.jpg

יש אפשרות להצביע נגד סלקום שיורידו את הקטעים האלו מהטלוויזיה וימנעו מבני-נוער צעירים (וגם מבוגרים כאחד) לראות אותם?

1+

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זה אחותך? ואתה עוד מתגאה בזה? שאלוהים ישמור את כולנו.

איזה שפה נמוכה, איזה מראה של פרחה בגרוש (הציפורניים הבנויות המחליאות, השיער), איזה ערסית ואיך היא מתלהבת מאיזה ערס מגעיל במשדרות. הכי אהבתי שהיא אמרה "כבר אני אוהבת, ערס" :drinking:

הסרטון הזה כבר רץ בפייסבוק כבדיחה עצובה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...