Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובמקרה הוא שלי, לפחות לפי משרד התחבורה :-D

attachment.php?attachmentid=208571&stc=1&d=1279905081

מעניין כמה טעויות יהיו להם עם רכבים בעלי מונה של 5 ספרות.

IMG_2859a.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

מצחיק אותי גם המידת צמיג שלך, זה אמור להיות מידה אמריקאית או שפשוט החליטו לוותר על החתך? :lol:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

יש להם שם מלא דברים מוזרים, אם אני אצלם את הרישיון של ה XT השניה שהגיע, אתה תראה את מידת הצמיג המלאה וגם שם אחר "4 אקס א" מול "4 סי א", כל פעם הם מפתיעים עם משהו חדש.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

זה בדיוק מה שהפנצ'ר מאעכר טען כשראה את הרשיון של האסקורט שלי.

כאשר לא רשום חתך, הוא 80.

עד כמה זה אמין ? לא יודע. אבל בפועל זה בדיוק החתך המתאים.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

זה נכום בתאוריה, כלומר אם במידת הצמיג לא מופיע חתך, אז החתך הוא 80 כברירת המחדל.

בפועל, היה לי רכב עם חתך 65, וברישיון היה רשום רק 185-14.

אגב, למה טורבו לא מופיע ברישיון ?

בחלק מהמכוניות עם מנוע טורבו זה כן מופיע.

תנחשו איפה - בסעיף של "סוג דלק" : רשום בנזין-טורבו או דיזל-טורבו.

פורסם

אצלי בונדורה 84' כתוב ברישיון 225-15 ומה שמורכב על האוטו זה 225-75-15 ויכולתי לשים גם 225-70-15 וגם 225-80-15 פשוט הראשון נפוץ יותר.

בחיפושית זה כן חתך 80 -רשום ברישיון 165-15 וגם על הצמיג אבל זה בטוח 80.

בסובארו DL 93' 1600 של דוד שלי כתוב ברישיון 155-13 והוא הרכיב 155-80-13 .

זה נראה כאילו החתך לא ברור וניתן לשים כל חתך.

במרצדס W123 שהייתה לי היה לה ק"מ גבוה שכנראה עבר את המיליון כי היה עבר של מונית ,יצא שכל כמה שנים הוחלף לוח שעונים .

בטסט האחרון מתי שהתחילו לרשום נרשם 329K ובפועל זה הרבה מעבר ,אבל זה כבר לא אשמתי.(יש לי את הלוח הקודם עם 614K)

העיקר שהקונה יכול להגיד שהרכב שלו שמור ועם ק"מ נמוך..(למרות שראו על האוטו שעבר הרבה מעבר ל300K)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אצלי במנטה גם היה רשום רק רוחב צמיג וגדול גאנט, ללא חתך (זה היה לפני כעשור).

אני רציתי לרדת בחתך ולכן הרכבתי חתך 70 במקום 80 ובטסט הראשון שעשיתי (לרכב לא היה טסט מעל ל-5 שנים) רשמו לי את המידה המלאה החדשה (עם חתך 70 ולא 80).

הוכחה נוספת נמצאת במנטה השניה שלי שלה יש ברישיון צמיגים הזויים שבכלל ישבו על דגם מתקדם יותר של המנטה. הבעלים כנראה טרח לאשר אותה בזמנו (בדרך זו או אחרת) ולכן מופיע לי מידה מלאה ברישיון.

אם לרכב שלך יש רישוי בתוקף והמידת צמיג עדיין רשומה ככה אז סימן שהמכון טסטים שלך לא כ"כ מקפיד על בדיקת הצמיגים או שהם לא רוצים לחייב אותך ב-70 ש"ח על שינוי מידת צמיג ברישיון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...