Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני חדש בפורום.

טוב אז ככה בצבא הייתי קצת נהג ואז עברתי להיות לוחם ביקרתי קצת במוסכים אני לא מבין גדול ברכב אבל יש לי קצת רקע..

בשעה טובה הגיע הזמן להחליף את הלאנוס 2001 שלי שד"א לא הייתה פגע רע.. קצת כבדה אוטו זול אבל לא עשתה הרבה בעיות ב9 שנים האחרונות..

לאבא שלי יש חבר באיזה חברה גדולה שמציעה את הרכב במכרז של מגרש והבעל מגרש גם מכר טוב.

הלכתי היום למגרש וראיתי 3 מכוניות..

הראשונה יונדאי אקסנט 2008 רכב חברה לא ליסינג 62,500 קילומטרז שמורה ללא מכרז ב 55K.

הרכב השני היה סוזוקי ליאונה 2008 105,000 קילומטרז בין 52-56K

הרכב השלישי היה פורד פוקוס ליסינג אבל היה ברשות חברה בעל נהג יחיד (מוטורולה) 2007 115,885 קילמוטרז ב57K

האוטו נראה ממש שמור ומטופח באמת אפילו שריטה אין לו.

שלושת המכוניות נראות טוב, השאלה היא למי שמבין באמת איזה אוטו עדיף מבחינת טיפולים עלות אחזקה.. הביצועים לא כל כך משמעותים בשבילי יותר האחזקה של האוטו האם היא יקרה האם לאוטו בעיות מוכרות או שהוא עמיד וחסכוני..

תודה מראש לעוזרים=] תשפכו קצת אור על עיני...

פורסם

אקסנט מכונית גרועה ולא מומלצת. ליאנה היא סבירה מינוס ופוקוס היא מכונית טובה. עם זאת, בגלל הגיל והק"מ של הפוקוס, יש סיכוי שהיא תעלה יותר לאחזקה לאורך זמן. ובכל זאת אני לא יכול להמליץ על מכונית אחרת - הפוקוס פשוט טובה משמעותית משתי החלופות האחרות שלך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...