Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חודש הבא אני טס ליפן ואני מעוניין לקנות למערכת שלי מדגם AVH-P5050DVD אני מעוניין לקנות לו את התוסף של המתאם בלוטוס:

CD-BTB200.

רציתי לדעת באילו מהמקומות הבאים אוכל לקבל רשימה של החנויות שמתעסקות עם הרכיבים האלה מדגם פיוניר:

ראשית זה מסלול הטיול:

http://www.pegasusisrael.co.il/downl...les/TKK_51.PDF

וזה המקומות חבר'ה:

טוקיו : סיור מודרך על אתריה המרכזיים של העיר מקדש אסאקוסה קאנון , נאקאמיזה, רובע אקיהאברה,שוק הדגים של טוקיו (כפוף לתקנות השוק),, מקדש מייג'י,אומוטה -סנדו , עליה לתצפית ממגדל טוקיו, גינזה, סיור ערב בשינז'וקו קאמאקורה: מקדש הייס-קנון והבודהה הענק האקונה: שייט באגם אשי, המוזיאון הפתוח הר פוג'י :מרכז המבקרים מטסומוטו: ביקור בטירה טאקאיימה: רובע סנמצ'י- סוג'י, שוק הבוקר, יטאי-קאיקאןשיראקאווה גו: סיור בכפר קאנאזאווה: רובע HIGASHI CHYAMACH, מוזיאון יאשוא, הגן הבוטני הקסום קנרוקואן, בית סמוראים מסורתי, שוק אומישו קיוטו:טירת ניג'ו, מקדש קיומיזו, NISHIKI KOJI DORI , פביליון הזהב, מקדש ריואנג'י, מופעSHIJIN KIMONO SHOW נארה: מקדש TODAIJI,פארק נארה, מקדש KASUGA קויאסן:לינה בשוקובו- מקדש המשמש כלודג',סיור מלא בכפר הירושימה:מוזיאון השלום,שייט אל האי מיאג'ימה,המקדש הצף קובה:בניין העירייה

איפה יש את המקומות שבהם אוכל לקנות את המתאם בלוטוס שאני צריך אך חשוב שיהיה אורגינל כי המערכת שלי מקורית ולא רוצה שסתם אקנה אני צריך מחנות אמינה בבקשה.

תודה רבה לעוזרים

בנוסף אם מישהו מכיר אתר שאפשר להזמין את המוצר לארץ במחיר שפוי כי בEBAY זה עולה 200 דולר

פורסם

זה הכי זול שמצאתי בארץ:

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=12649&ref_id=bazman

יפן היא ארץ מאוד יקרה ,לא בטוח שהמחיר שם יהיה זול משמעותי אם בכלל.

וזה בלי לדבר על מכס שתצתרך לשלם.

במחיר הנ"ל דרך אגב אתה מביא דיבורית PARROT CK 9100

שקול את העיניין.

פורסם

הכי זול ב-EBAY עולה 190 דולר כולל משלוח

תוסיף מס 33% על המוצר+המשלוח ותכפיל בשער הדולר 3.85

הגעתה למחיר סופי של 975 שח.

את האופציות העומדות לפניך כבר ציינתי בהודעה הקודמת שלי

השיקול הוא שלך.

• תוכן חדש...