Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייצוג עו"ד - האם להגיע למשפט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי משוטר הזמנה לדין. שכרתי עו"ד.

העו"ד אמר לי שבאופן כללי אין צורך שאגיע למשפט, אלא אם זה יהיה שופט מהמעטים שרוצים שהנאשם עצמו יופיע.

הוא אמר לי שאין צורך שאגיע למשפט אלא הוא מייצג אותי שם.

זה נכון? איך זה יכול להיות, אין חובת נוכחות של הנאשם? לא יחשיבו את זה אוטומטית כאילו אני מודה אם לא אגיע למשפט?

פורסם

בעבירות מסוג זה אתה יכול לחתום שאתה מסכים שעורך הדין יופיע בלעדיך

(הסכמה לשפיטה בהעדר).

רק בעבירת פשע הנאשם חייב להיות נוכח.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

על מה קיבלת הזמנה לדין?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם אני עשיתי תאונה, בתאונה חבר טוב נפצע קל, לא הוגש כתב אישום פלילי או תביעה אזרחית או כל דבר כזה,

רק תביעה נגד הביטוח, עורך הדין שלי אמר שאין צורך שאגיע ובעצם כל מסמכים החשובים בקשר למשפט ישלחו אליי מבית המשפט הביתה.

אז אכן לא הגעתי והכל עבר בשלום, כולם קיבלו פיצויים והכל בסדר.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...