Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ytimsit אתה שוקל לחזור להשתין בבריכה?

כשהיית ילד זה היה איכשהו ניסלח,אבל אם היית ילד בסוף שנות ה80, אני מנחש שעכשיו אתה בשנות ה20 המאוחרות לחייך, זה כבר לא ייסלח כמו פעם :lol:

בגלל זה אני שונא בריכות.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איגור, אתה יודע מה ההבדל בין ים לבריכה?

בבריכה רק משתינים וגם זה רק האנשים שנמצאים בה. חוץ מזה יש מערכות טיהור רציניות.

בים לא רק שכל העולם משתין אלא גם מי שמשתין או מחרבן באסלה זה מוצא את דרכו לים בתוספת מזהמים תעשייתיים.

בקיצור, בים יש לך סיכוי טוב לפגוש את ארוחת הבוקר שלך משלשום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא מבין איך אנשים שוקלים כאן אפילו להשתין בבריכה.

זה פשוט גועל נפש ברמות שלא יתוארו.

זה כמו שיש לי שכן שיורק כל הזמן במעלית, רק הרבה יותר מגעיל.

פורסם

עדיף להשתין בבריכה מאשר בעיות בריאותיות כתוצאה מהתאפקות :wink:. גם אני מעדיף את "החמימות" של הבריכה מהגועל של הים

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

המים בים הרבה יותר נעימים מאשר בברכה מלאה כלור וכול מיני כימיקלים שמזיקים לבריאות ובמיוחד לחולי אסטמה.

אני ממש סולד מבריכות שחייה.

איזה כייף לי :)

פורסם

שאלה יותר הזויה:

היה תוכנית בדיסקברי על דגיגים קטנטנים שחיים בנחלים ואגמים שמזהים שתן,

ואז כאשר אנשים משתינים במים הם נכנסים לגוף דרך הקנה וגורמים לזיהומים ומחלות,האם יש אמת בדבר?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
איגור, אתה יודע מה ההבדל בין ים לבריכה?

בבריכה רק משתינים וגם זה רק האנשים שנמצאים בה. חוץ מזה יש מערכות טיהור רציניות.

בים לא רק שכל העולם משתין אלא גם מי שמשתין או מחרבן באסלה זה מוצא את דרכו לים בתוספת מזהמים תעשייתיים.

בקיצור, בים יש לך סיכוי טוב לפגוש את ארוחת הבוקר שלך משלשום.

ברמת ההגיינה, רופאי ילדים (בהקשר של זיהומים ודלקות אוזניים) מזהירים במיוחד מבריכות ומעדיפים את הים עשרות מונים על הבריכות. הסיבה לכך נעוצה, לטענתם, בעובדה שמערכת הניקוי של הבריכה (שהיא מלאכותית לגמרי ונעשית באמצעות כימיקלים בלבד) לוקה בחסר לעומת מערכת הטיהור העצמית של הים. אני לא רופא אבל זה ההסבר שקיבלתי (ולמען האמת יש בו שמץ מסויים של היגיון).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא צריך הסבר מרופא מספיק שתזרוק כמה דגמים לבריכה ותראה כמה זמן הם מסוגלים לחיות.

כלור ושאר חומרי טיהור מזיקים לעור בצורה חמורה ביותר וגורמים לאלרגיות.

פורסם

כלור זה חומר מאוד חזק.

לאחראי בריכה אצלנו קפצו שתי טיפות כלור למשקפיי שמש(משקפי מראה) ונוצרו לו שתי נקודות שחורות על המשקפיים.

חוץ מזה יש עוד כמה כימיקלים מסוכנים שמוסיפים למים.

והנה התוצאה של השתנה בבריכה :

http://www.xepisodes.com/southpark/episodes/1314/Pee.html

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

איציק , יש אמת בדבר , ראיתי את זה גם בNG.

אלו דגי שפמנון קטנים (לא זוכר שם מדויק ומלא) שנמשכים לשתן ופשוט יכולים לעלות לך במעלה הצינור ולהתקע שם.

אני מתאר שהכאב הוא נוראי

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
לא צריך הסבר מרופא מספיק שתזרוק כמה דגמים לבריכה ותראה כמה זמן הם מסוגלים לחיות.

כלור ושאר חומרי טיהור מזיקים לעור בצורה חמורה ביותר וגורמים לאלרגיות.

דווקא העובדה שיצורים חיים לא שורדים בבריכה מעידה על כושר השמדת טפילים יותר טוב ולא ההיפך.

ברמת ההגיינה, רופאי ילדים (בהקשר של זיהומים ודלקות אוזניים) מזהירים במיוחד מבריכות ומעדיפים את הים עשרות מונים על הבריכות. הסיבה לכך נעוצה, לטענתם, בעובדה שמערכת הניקוי של הבריכה (שהיא מלאכותית לגמרי ונעשית באמצעות כימיקלים בלבד) לוקה בחסר לעומת מערכת הטיהור העצמית של הים. אני לא רופא אבל זה ההסבר שקיבלתי (ולמען האמת יש בו שמץ מסויים של היגיון).

איציק

אני לא יודע איפה חיים יותר מזיקים אבל בכל מקרה מקורם לא בשתן כי השתן הוא נוזל סטרילי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היום אני מסתפק בלהשתין רק בחליפת צלילה שלי (היא שלי, פרטית, מותר לי, וזה מחמם יופי).

אבל אם זה באמת אגדה אורבנית אולי שווה לשקול ולחזור להרגלים ישנים - ה-80' תמיד יהיה בנשמתנו.

אגב לא ידעתי ששתן הורג עמבות...

ולכל המתחסדים - עצם זה שאתם מגיבים כאן כנראה שהנושא גם קרוב ללבכם איכשהו.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

קרוב לליבנו? בטח שהוא קרוב לליבנו - אנחנו שוחים בבריכה, סליחה, בשירותים שלכם.

זה כמו ששמעתי שיש אנשים שמשתינים במקלחת (חוץ מג'ורג) -

vomit-boy02-vomit-puke-sick-smiley-emoticon-000653-large.gif

פורסם
דווקא העובדה שיצורים חיים לא שורדים בבריכה מעידה על כושר השמדת טפילים יותר טוב ולא ההיפך.

אני לא יודע איפה חיים יותר מזיקים אבל בכל מקרה מקורם לא בשתן כי השתן הוא נוזל סטרילי.

חוץ מהמקרים שקיימת דלקת בדרכי השתן או בחלק גוף אחר שנפלטת בזמן מתן שתן.

הוויכוח במקרה הזה מיותר מכיוון שברור שהמים בבריכה יותר מזיקים מאשר מי ים.

פורסם

השתן הוא אמנם נוזל סטרילי (בהנחה שאין לך זיהום כרגע) אבל הבעייה עם השתן שהוא מצע מצויין להתפתחות חיידקים.

בוא נגיד ככה, אם תשתין לצלחת ותשאיר את זה חצי שעה בחוץ, זה יהייה הכל חוץ מסטרילי.

אגב, בתקופת עבודתי באחד מפארקי המים בארץ נתקלתי במקרה של חרצ"ף. בבריכה של "הגדולים".

הייתם צריכים לראות את הפרצוף של מנהל התפעול. גם את המציל לקח לי שעה להרים מהרצפה :roflmao:

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תוכן חדש...