Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר התבוננות מעמיקה בפרסומת האחרונה לחברת ביטוח כלשהי,

נזכרתי שהרבה מאוד זמן לא ראיתי את מני בגר בהופעה [פעם אחרונה הייתה בזהו זה עם להקת ברוש ]

http://www.youtube.com/watch?v=ZX3WJLErp60&feature=fvw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אם משהו יודע מה קורה איתו היום ,האם הוא מופיע ,כותב ,מפיק משהו למישהו?

אשמח תודה.

ומכיוון שזהו פורום ולא תוכנית כבקשתך אשמח להעלות לדיון את "מה לעזאזל נסגר אם כל כוכבי העבר הטובים שלנו ולאן הם נעלמו "

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

פעם אחרונה ששמעתי על מני בגר הייתה בתקופת ההתנתקות, כשהריצו את השיר שלו בגרסה המחודשת.

הבנתי גם שאדם עושה קאמבק בימים אלה, עם שם חדש (חיים משהו...) ובתור חבר קהילה גאה.

פורסם

חיים אדם כהן. זה שמו.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

גאה או לא , אני מאוד אוהב את המוזיקה שהוא כתב,

ואת הצורה שבא שר את הרוק הבלתי מתפשר באותה תקופה.

אם אכן הוא עושה קאמבק אשמח לשמוע.

במיוחד אם זה יהיה בחיבור עם להקת היהודים [ראה מקרה שלום חנוך].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

מה זה משנה הנטיות המיניות שלו, מצידי שיעלה על אבטיחים ברוורס,רק רוצה לשמוע אותו שר.

ד"א התחברתי לקבוצה שלו בפייסבוק :?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

מני בגר עדיין מופיע, לפחות לפעמים. הייתי בהופעה שלו לפני שנה בערך. החברה שלי ואני ראינו מודעה בפאב שהיה ליד הבית שלנו והחלטנו ללכת, גם בגלל שלדעתי הוא אחד מכותבי השירים המוכשרים שהיו אי פעם בישראל וגם בשביל הנוסטלגיה.

היתה הופעה מעולה, הוא מנגן מעולה (וגם הלהקה שלו טובה מאוד) והשנים לא פגעו משמעותית בקול שלו. הוא גם עשה רושם של בנאדם נורא נחמד בהופעה, וזה היה בונוס נחמד.

הוא ניגן את כל הלהיטים הישנים, כולל כמה שלא זכרנו שהם קיימים בכלל, וגם כמה שירים חדשים. מאוד מאוד נהנינו. הקהל, למרבה הצער, היה די קטן.

פורסם

שלחת אותי לחיפוש קצר בגוגל. מסתבר שלפני כשנה וחצי הוא יצא לסיבוב הופעות קצר, אחרי כמה שנות הפסקה. קרוב לוודאי שלא יהיו הופעות שלו בקרוב :-(

פורסם

גם אני אף פעם לא שכחתי!

לתקופה קצרה הוא היה הסולן של סטלה מאריס זצ"ל, זה אחרי ששנים היה מחוץ לביצה. קראתי פעם באיזה ראיון איתו שהוא עבד כנהג מיניבוס ביהוד. רוקנרול! עצוב מה שעובר על מוסיקאים כאן, בעיקר רוקרים, פשוט עצוב.

מני, תחזור! אני מבטיח לבוא להופעה.

באותה נשימה, מישהו יודע איפה אפשר להשיג את האלבום של "ברוש" (יצא בכלל כזה? אין לי מושג).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
קראתי פעם באיזה ראיון איתו שהוא עבד כנהג מיניבוס ביהוד.

בשנות ה-90 הוא נפצע קשה בתאונת דרכים.

ומכיון שאדם התערבב פה עם מני בגר אני אמשיך באסוציאציות של זמרי עבר ופרנסתם.

כששרתתי בסדיר, אל המוצב בו שרתתי היו מגיעים אחת לכמה זמן אומנים כדי לדפוק הופעה מול 20 חיילים. יום אחד, בדרך להופעה בחדר האוכל, ראינו מונית במוצב. א-הא! זה בטח מישהו חשוב שבא להופיע.

רוני ידידיה נתן אחלה הופעה, כולל שלוש פעמים "השיירה עוברת" לבקשת הקהל, ואז נכנס למונית שלו, התניע ונסע.

:turn-l:
פורסם

גמרת אותי עם ידידיה והמונית :lol:

אני צוחק פה בעבודה בקולי קולות.

אבל גם אני אשמח להגיע להופעה של מני על שלל להיטיו .

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...