Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 האצ'בק 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כפי שכבר סיפרתי בעבר אני מחפש מחליפה ל-626 הותיקה שלנו, לא משהו קדחתני אלא סיור בכמה סוכנויות וסריקה של לוחות המודעות מדי פעם.

באחד המקומונים באיזור שלי נתקלתי במאזדה 3 ספורט מודל 2007 מיד ראשונה. בשבוע הראשון לא התייחסתי, בשבוע השני הסתקרנתי ובשבוע השלישי החלטתי להתקשר.

הבעלים מתגוררים ממש קרוב אליי שזה יתרון וחברים שמכירים את בעל הרכב מעידים שהוא מטפל ברכב בזמן ורק בחברה ושהרכב לא עבר אף תאונה.

הרכב גמע כבר 64 אלף קילומטרים והוא מיד ראשונה פרטית לחלוטין, מדובר בדגם ב-1.6 ברמת גימור קומפורט והמוכר מבקש 1000 שקל מעל המחירון מה שאומר 87 אלף שקלים, המסירה מתוכננת לאוגוסט - כשיגיע הרכב החדש של המוכר מה שישאיר לי זמן למכור את המאזדה שלי.

לא הייתי מעוניין במאזדה בהכרח, רציתי לגוון ואם כבר מאזדה, פינטזתי על דגם ה-2 ליטר. הצבע הוא כחול קוטבי (מין תכלת כסוף), גם לא כוס התה שלי אבל הוא לא נראה רע.

אבל הרכב הזה נשמע לי כמו הזדמנות חד פעמית, גם קרוב, גם מוכר והאמת הוא ממש נראה חדש.

הרכב משמש את אמי וזוגתי ואמור לעבור בין 17 ל-20 אלף קילומטרים בשנה בעיקר בנסיעות בין-עירוניות.

מה אתם חושבים בכלליות על הדגם הספיציפי? יש לי ניסיון עם 3 אקטיב שהיא בגירסת הסדאן וידוע לי שה-5 דלתות מציעה נסיעה מעט נוקשה יותר והתנהגות שונה, האם ההבדלים משמעותיים ומורגשים?

האם יש הצדקה לשלם מעל המחירון לרכב שכזה? אמנם הוא שמור אבל הקילומטראז' ממוצע ביותר ואין תוספות מיוחדות (חיישני רוורס ואזעקת קוברה).

מנוע ה-1.6 מצוייד ברצועת טיימינג או חגורת טיימינג?

אנחנו רגילים למנוע גדול יותר על רכב כבד יותר, האם הירידה בביצועים תהיה מורגשת? או שמא נתפתה ללחוץ יותר ואז צריכת הדלק תעלה?

אני מניח שגם המרווח בתא הנוסעים יצטמצם ותא המטען בדגם ההאצ'בק קטן יותר, האם הוא מספיק למשפחה ממוצעת (4 נפשות) שנוסעת לחופשה קצרה?

תודה רבה מראש לכל העונים וערב טוב.

פורסם

שלום לך.

אני גם מחזיק במאזדה 3.

הרכב לא מאכזב בנסיע הגיר של המזדה 3 עושה את ההבדל הוא זריז מאוד.

אתה מדבר על דגם קומפורט שזה אומר הג'נט 16 והיא יותר יציבה על הכביש מהדגמים של הליסינג.

צריכת דלק היא ממוצעת בעיר 1-9 ומחוץ לעיר 1-12

נכון שיש הבדל בין מנוע 2 ליטר לבים 1.6 ליטר אבל מהר מאוד מתרגלים מנסייון היתה לי 1.8 ל'

ולא לקח לי הרבה זמן להתרגל ל1.6.

בגדול אני חושב שזה מכונית טובה למשפחה זולה להחזקה ומאוד אמינה.

Mazda 3 1.6 105 hp zoom...zoom

פורסם

לא התלהבתי מה - 1.6 ולכן רכשתי ב - 2007 דגם של 2008 (עוד היה אפשר) מנוע 2000 עם כל התוספות (MP3) :).

בכל אופן, מכרתי את הרכב שלי מעל המחירון עם 27,000 קילומטרים במצב מצויין לאחר 32 חודשים.

אני מאמין שאם לא תתפתה לא תתפזר ותהיה סבלני תוכל למצוא רכב במצב מצויין גם לשלם מעל המחירון ובכיף.

הרכב שאתה מתאר, אתה יכול למצוא בכל חברת ליסינג אולי לא שמור באותה מידה אך עם אותו קילומטרז.

אם אתה ממש לחוץ לך על זה, אבל בעיניי ה - 1.6 חלשה ולא שווה את ההשקעה.

תגשים את החלום שלך אל תתפשר!

בהצלחה!

DLS-RA20, DLS-UP6i, Rockford -500.1P, Rockford HX2 "12

פורסם

אני לא מצליח להחליט מה אני רוצה, כל שבוע זה משהו אחר.

הרכב הזה הוא לא רק קילומטרים, קשה לי להאמין שבליסינג ימצא רכב במצב דומה, הוא נראה כאילו הרגע הוא עזב את הסוכנות.

בייעוץ עם חברים ומשפחה כבר נאמר לי שזה מטורף לקנות מאזדה 3 במחיר כזה משום שהרוב המכריע של המכוניות נמכר מליסינג והרבה מתחת למחירון.

בנוסף, ביררתי היום מחירי ביטוח והם ממש גבוהים. בבית יש נהגת צעירה וחדשה שזקוקה לביטוח המתאים ומקיף לבדו עולה 7000 שקלים, המקיף עולה 3200, זה נשמע לי ממש המון.

פורסם

תשמע עזוב את הסיפורים שבליסיג אפשר למצוא משהו טוב.

האוטו שם יהיה כולו חבוט, שרוט ומלא בעיות, אתה צריך את זה על הראש?

אם מצאת רכב שמור, לך על זה, זה נדיר בימינו גם בשנתון מתקדם יחסית.

תגשים את החלום שלך אל תתפשר!

סלח לי, אבל זה נשמע כמו חלום שלך ולא של פותח השרשור. :roll:

בכל אופן, יש לנו את הרכב הזה כבר כמעט 5 שנים ואנחנו מרוצים ממנו עד הגג.

שלנו דגם 2006 עם 45K ק"מ כיום.

P.S. בטיימינג יש שרשרת, אין חגורה.

פורסם

תודה לכולם.

תוכל לספר לי מהם מחירי הביטוח שאתה משלם? איך צריכת הדלק? וגם לגבי מחירי הטיפולים של הרכב בדלק מוטורס ו...מוכר?:-)

תודה מראש.

פורסם

עידכון:

ביקרתי היום בניו קופל סיקסט סניף עפולה.

המוכר הציג בפניי אופציה חדשה. יונדאי I30 מודל 2008. מדובר בדגם הפרימיום המפואר יותר שכולל מגנזיום, בקרת אקלים, גימור שונה מעט בתוך הרכב ועוד מספר תוספות איבזוריות.

לרכב 57 אלף קילומטרים ולפי הבדיקה יש לבצע כיוון פרונט, הוחלפו הפגושים מכל הכיוונים ויש תיקון צבע בכנף האחורית ימנית.

כמובן שאני אגש לבצע בדיקה בעצמי אבל האם הבדיקה הראשונית הזאת לא נשמעת נקייה מדי?

המחירון הוא 91 אלף שקלים וההצעה הנוכחית היא 79 אלף שקלים לפני שהתחלנו לדבר על מיקוח.

כמובן שכל בעיה שתעלה בבדיקה שלי תתוקן מלבד צמיגים.

כך שצריך מינימום עוד 1500 שקלים לרביעיית צמיגים ועוד טיפול 60 במוסך של יונדאי שאין לי מושג כמה הוא יעלה.

מה דעתכם?

פורסם

תוכל לספר לי מהם מחירי הביטוח שאתה משלם? איך צריכת הדלק? וגם לגבי מחירי הטיפולים של הרכב בדלק מוטורס ו...מוכר?:-)

תודה מראש.

השנה שילמנו חובה - 1782 ש"ח, מקיף - 3159 ש"ח, רשיון רכב - 1404 ש"ח.

סה"כ - 6345 ש"ח.

אני הנהג הכי צעיר שרשום בביטוח - בן 25 עם 8 שנים רישיון וללא עבר של תאונות.

לא, אני לא מוכר. :-P

תלוי איזה טיפול, נע בין 500 ש"ח ל- 1200 ככה, בהתאם למה שצריך להחליף באותה שנה.

שיהיה בהצלחה!

• תוכן חדש...