Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על הבורות אבל ברשותי פאנל deh-p6850mp בפאנל יש יציאה למטה אוקזילרי-אין(aux) היציאה היא 3.5 מ''מ יש לי מתאם הכל אני מחבר את הכבל עם האמפי ואין לי מושג איך אני מפעיל את הפאנל בצורה כזאת שישדר מהAUX... ממש אשמח אם תעזרו לי אני חושב שהגעתי למקום הנכון... תודה רבה

מחפש את כל החלקים לקפריס כולל סוויטצ' סלון וחלקי פח... 0528567439-שי, או במייל [email protected].

פורסם

שלום חבר, תמדי אפשר ללמוד דברים חדשים.

אם מדובר בפנל הנ"ל, אז יש כפתור שנקרא SRC שהוא קיצור של המילה האנגילת SOURCE

שפירושה בעברית הוא מקור, כלומר מקור השמע שהמערכת מקבלת.

http://tech2.in.com/media/images/img_2799_aux_img_vi.jpg

אם זה לא הדגם, פשוט חפש את הכפתור שאמרתי, יכול להיות בכמה צורות:

AUX, SOURCE, SRC

בהצלחה

רותם.

פורסם

זאת היציאה... אכן כך אבל כשאני לוחץ SRC זה לא משנה כלום... אני אומנם לא מכיר את השיטה אבל יש לי נסיון באלקטרוניקה ואני איש טכני בעצמי... אין כפתור AUX ושארי האופציות, חיפשתי באפשרויות של הפאנל גם לא מצאתי כלום.

עדכון: זה גם הפאנל שיש ברשותי.

מחפש את כל החלקים לקפריס כולל סוויטצ' סלון וחלקי פח... 0528567439-שי, או במייל [email protected].

פורסם

יש מן טכנולוגיה מדהימה כזו שמזהה את הכניסה רק בעת שמחובר אליה אלמנט שמנגן.

כלומר יכול להיות שאתה מחבר את הפלאפון/נגן או לא יודע מה וכשהוא לא מנגן לא תראה את היציאה.

נסה לראות אם זה העניין. ואם לא, פשוט תחליף כבל. ברגע ששתי השיטות לא עובדות

יכול מאוד להיות שיש תקלה במכשיר, כי כפתור הSRC הוא הכפתור היחידי שמחליף כניסות.

בהצלחה.

רותם.

פורסם

אני אנסה להדריך אותך מהזיכרון שלי כי היה לי את הפאנל הזה.

לחיצה ארוכה על SRC עד לכיבוי מוחלט של המכשיר.

לחיצה ארוכה על כפתור הווליום במרכזו (כלומר פנימה ולא לצדדים או למעלה או סיבובו).

דיפדוף בעזרת אותו כפתור ווליום עד שתגיע למצב AUX.

במידה ואני לא טועה הכניסה שאתה התחברת אליה נקראת AUX1 ולכן תפעיל אותה, רק שתדע שיש לך גם AUX2 שזה מתחבר ליציאה/כניסה של מחליף הדיסקים ובעזרת כבל מתאם (או כמה) וזה נמצא מאחורי המכשיר, זו גם הכניסה שאני השתמשתי כי היא יותר נוחה מפני שהיא נמצאת מאחורה ואפשר להחביא את קצה הכבל בתא הכפפות למשל ולא להתחבר לפאנל כך שלפני כל פתיחה של הפאנל צריך או לנתק את החיבור או לדאוג שיש מספיק חופש לכבל.

דרך אגב כניסת ה- AUX שבתחתית הפאנל היא 2.5 מ"מ.

מיכה.

• תוכן חדש...