Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיץ שעבר גם אני רכשתי כיסוי יקר ב300 ש"ח, ועשו לי שבלנות של מספר וסמל, לקחתי ספריי ועשיתי לעצמי עם ספריי מספרים וגם סמלים גדולים של הונדה בצבע אדום. ובבוקר כיסתי את האוטו ויצאתי לעבודה עם הרכב השני שלי, וכשחזרתי בצהריים, הביתה הכיסוי היה כבר איננו.

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

אי קונה את ההכי זול בגלל הסיבות האלה, וגם בגלל שתמיד זה יקרע אז למה להשקיע?

לפני 3שנים קניתי ב150 שקל כיסוי כי הגומיות של החלונות היו יבשות והמים חדרו פנימה ,בקושי שרד את הרוחות בחורף ובקיץ כבר נקרע לגמרי.

לפני שבועיים היה מבצע בהום סנטר על כיסוי שלהם HOME ,עלה 80 שקל ועושה את העבודה אבל הפעם הוא יהיה רק לקיץ בגלל השמש.

במחיר הזה אני יקנה 3 פעמים כיסוי עדיף מלקנות אחד יקר שיגנב ויקרע על ידי אנשים טובים...:?

אני לא ריססתי כלום יש את הפתחים האלה ללחויות רישוי ,מקסימום שיגנבו זה כולה 80 שקל..:roll:

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

מעניין מי זה הנבלות שגונבים את זה, הרי בארץ בדרך כלל מזניחים את הרכב - אז יש גנבים שהם גם חובבי רכב?

או שזה קטע כזה, שהכיסוי הזה לא נעול בבריח, והוא סתם מונח על האוטו, אז גונבים BECAUSE I CAN?

יואב

יואב :arrow:

פורסם

עזבו, אם הגענו למצב שאפילו דבר כזה גונבים - מצבנו מעולם לא היה רע יותר...

אולי זה יתן למישהו רעיון לסטארט אפ - לעשות כיסויי רכב צבעוניים (למשל צהוב זוהר) וככה אם מישהו יגנוב לך, בטוח תוכל לזהות למרחקים 8)

פורסם

חשבתי שנמצא הגנב לא? ונראה לי יש טעות בכותרת זה אמור להיות "פח אנושי גנב לי היום את הכיסוי לרכב". בכל מקרה איך זה הגיע לפח?

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם
לא מבין ממה אתם מופתעים, מי שגונב דברים כאלה אף פעם לא גונב אותם בשביל עצמו, בדיוק כמו אלה שגונבים רדיו דיסקים.

לא מסכים איתך. כיסוי לרכב זה לא פריט כזה מבוקש. מעט משתמשים ויש גם עניין של מידות, כיסוי שמתאים לפונטו לא יתאים לקורולה ולהפך.

פורסם

גונבים מפני שגונבים. כאשר הקהל איננו מסוגל לעבור בשווין נפש ליד צפרדעת הזבל וזה הופך למרכז העיסקי המקומי, אז למה שלא יגנבו כיסוי מרכב?

פורסם

יש עכשיו מבצע באוטו דיפו על כיסוי "עלק" 4 עונות של אמריקן איגן ב99 ש"ח.

אם אתה צריך משהו פשוט, יש לך הזדמנות.

אני אישית עם כיסוי של פוגל 4 עונות כולל פתחי איוורור ורוכסן לדלת נהג. לא זול אבל שווה כל שקל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם כבר בכיסויי רכב עסקינן, שאלה מאדם שלא הכי מבין בכיסויים:

ישנם כיסויים שגם מגנים בחורף מפני גשם? כלומר שהרכב יישאר יבש? (רב עונתי או חד עונתי, לא אכפת לי איך הוא נקרא).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...